Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

肩上的甲大咗少少,大货可否收细少少?
大貨跟到個版就正。:ar:
尼隻loki個髮線有少少問題bo 尼度甘多眼利大大點解今次無投訴:66:
好似出得仲好過之前果幾隻
原本1516訂唔訂好
依家唔駛諗了
Ching,我咁岩今日出黎交收,順便仆去訂咋!好大雨呀!!!
我印像figure件衫出場既時間好短..
應該一半時間都冇就轉左你講既果件.唔知ht會唔會跟多件呢:5 ...
kaiyu 發表於 18-5-2012 02:26 PM

實有...如果Loki有Joker咁受歡迎, 會出DX嘅話...
尼隻loki個髮線有少少問題bo 尼度甘多眼利大大點解今次無投訴
hang 發表於 18-5-2012 04:50 PM

應該是HT最近最好的一隻了,,,,,仲有怎麼可投訴!!!!!!:36:
我覺佢係Avengers暫時出得最好既一隻!!!
估唔到ht暫時咁多隻avrngers系列入面,
呢隻係最吸引,
眼神最殺食,
如果可以有得換埋套老西會仲爆!
小弟十五十六中, 未知訂唔訂
尼隻loki個髮線有少少問題bo 尼度甘多眼利大大點解今次無投訴
hang 發表於 18-5-2012 04:50 PM

你指髮線唔夠後..?

可能係演員本人唔想自己隻figure係M字額得咁嚴重所以唔批,要整返多D頭髮呢~~
:DD
唔洗講嘢......即訂:58:......有驚喜之作:71:
佢係limited edition,我想問下係咪隻隻avenger 12" 都係limited edition架?
猜下一位系边个,BLACK WIDOW???
回復 127# 新手mm

其實真係唔錯 不過太家都無投訴好少有 個髮線問題仲甘明顯
睇清楚d圖,係咪會跟埋最後的口罩同手扣呢!?