Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

我印像figure件衫出場既時間好短..
應該一半時間都冇就轉左你講既果件.唔知ht會唔會跟多件呢:5 ...
kaiyu 發表於 18-5-2012 02:26 PM

原來我真係唔記得換左,sorry....但我都希望ht追加一件....但我深信而家佢地作風會出多隻食多條水,因為thor都幾乎肯定會出多隻露肉ver.:unhappy:
真係正到爆呀~~~ 頭先睇到差啲叫左出黎呀!!! 不過在公司忍住左=  =
第一次有只avengers给我wa一声的感觉,
prosheng 發表於 18-5-2012 01:41 PM

小弟同師兄您一樣!嘩咗一聲好大聲!
Great!!!!! $500 又離我而去了~
角色唔喜歡,不過真係造得幾好 (個版)。
I think the helmet color is not golden enough.
訂左先講!!!一陣去HT!!!
avenger有部份海報有問題架,我見過有一張官方既鷹眼係紫衫
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 14:20

師兄,你呢張點睇都知唔係官方海報啦,Avengers未出碟姐,你不如睇下Thor 1 Loki係咪著呢套衫先啦
avenger有部份海報有問題架,我見過有一張官方既鷹眼係紫衫
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:20 PM

呢張真係未見過,大合集黎haha
but Loki still very cool!:71:
公仔兩邊墊膊護甲會否比電影造形做得比較厚左呢?!~:)
眼神夠陰邪 ~~~~ 正呀 ~~~
師兄,你呢張點睇都知唔係官方海報啦,Avengers未出碟姐,你不如睇下Thor 1 Loki係咪著呢套衫先啦 ...
kenkenkk 發表於 18-5-2012 02:33 PM

証實左係有換過件衫就ok:65:
原來我真係唔記得換左,sorry....但我都希望ht追加一件....但我深信而家佢地作風會出多隻食多條水,因為t ...
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:30 PM

最正係跟埋口罩haha
.好正:71:
但個價係?