Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

頭像被屏蔽
今次真係出得好靚好似,真係avenger入面最似樣既一隻.....但,問題係我發現呢套衫似乎係thor入面既戰衣,而唔係avenger入面果套,因為上網睇反d相avenger入面果套係冇禁多金甲,左右肩唔對稱,多d黑色,dark少少....似乎係ht用反之前日本出左圖既thor movie 既 loki wo:(
今次真係出得好靚好似,真係avenger入面最似樣既一隻.....但,問題係我發現呢套衫似乎係thor入面既戰衣,而唔係 ...
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:06 PM

唔係呀..係咁架

做得好似喎!!!!
真人一樣~~~~~~~~~~雖然唔中
This is the quality HT should maintain
Good job!
呢隻好有機會成為我第一隻HT.....如果價錢OK既話
有冇師兄知到開左訂未阿?
訂價幾錢到?
出得唔錯,個陰濕咀可以再誇少少就無敵了!!!:71:
ht 永遠都係做配角正過主角。
:71:
今次真係出得好靚好似,真係avenger入面最似樣既一隻.....但,問題係我發現呢套衫似乎係thor入面既戰衣,而唔係 ...
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:06 PM

佢戲入面件褸有兩個款...最初佢玩多重影分身嚇d市民個時係figure哩件....

之後再出場,先到你所講個件鴛鴦膊....

有圖有真相...(可能avenger入面佢有換裝我唔記得,但戲入面絕大部份時間都一定唔係呢套)

唔駛換頭髮就可以戴頭盔...太好了
唔係呀..係咁架
kaiyu 發表於 18-5-2012 02:09 PM

avenger有部份海報有問題架,我見過有一張官方既鷹眼係紫衫
~~~~~~~~幾錢到?
有圖有真相...(可能avenger入面佢有換裝我唔記得,但戲入面絕大部份時間都一定唔係呢套)
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:19 PM

佢有分戰衣同便服版既
avenger有部份海報有問題架,我見過有一張官方既鷹眼係紫衫
KidultSkywalker 發表於 18-5-2012 02:20 PM

我印像figure件衫出場既時間好短..
應該一半時間都冇就轉左你講既果件.唔知ht會唔會跟多件呢:56: