Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

回復  neo.L

不會的。因為loki出得好過bw
mingming914 發表於 18-5-2012 05:45 PM

未出,好難講

Btw,今次我收貨,個樣似,好過THoR :73:
師兄,請問幾錢同要落幾錢訂?有vip gift嗎?
adqaad 發表於 18-5-2012 03:13 PM

冇VIP gift。訂金5舊,全數13魚3蟹。
呢隻水準之作,頭雕一流,神韻捕捉得好!!~~~~~~~~~~~~:71:
不過我唔中!!但係都要讚下!!~~~~~~:71:
回復 151# Code

原本唔想訂奸角,但見到官圖,唉.,.
本來諗都無諗過訂,
官圖一出即死,冒住雨即刻去訂埋.........:79:
如無意外會有一套Avengers戰隊了....Hottoys你好0野~~
回復  MAX

係丫 我係指個m字 而家個額比較似thor入面嘅做型 同埋我覺得髮尾可以再狂野少少 ...
hang 發表於 18-5-2012 05:10 PM

HT 將 LOKI 個M 字額俾左 THOR 呀!!!!!

都话官图只DEADLINE,件COMING SOON隔两日就出0架啦~:73:所以下一只几时有官图睇?明GE啦!!!
希望黑寡妇都有咁【正】:D
回復 154# mingming914

呢只必入啦!你睇旧版小丑咁,几英呀~过咗苏州无艇撘,THOR就留返下次先囖!
唯一唔滿意系下巴,都系睇埋實物先算:45:
回復 159# Eddie82

可能只出一次
HT 將 LOKI 個M 字額俾左 THOR 呀!!!!!
新手mm 發表於 18-5-2012 06:32 PM

right,,,
真的唔明點解會咁,,,,,,,,,,,,,,,,,,:30:
唔介意遲攞貨, 一於好天先去訂:78:
呢個奸樣夠晒 邪,忍唔到唔訂。
喂同雷神差天共地咼,真係奸人樣易做啲?:love: