Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

回復 195# jerrychan

Yes!!
似得尼硬係有d唔係咁似…
各位大大請問門市有實物睇未呀 ?
突然想問多句,VIP點先做到/
回復 199# willck.cc

ching~~未有咁快呀~~
回復 200# KAISAR

我今日都想問..後尾上網睇左.
好似好似好似係,要半年內比晒全數買8隻唔同既,咁就有張vip紙卡仔,有時會送vp gift,同有10 % off.但張紙仔唔見左就由頭儲過...
回復  KAISAR

我今日都想問..後尾上網睇左.
好似好似好似係,要半年內比晒全數買8隻唔同既,咁就有 ...
simson464 發表於 19-5-2012 01:00

好耐之前既事了,而家無得join
好耐之前既事了,而家無得join
布魯士 發表於 19-5-2012 01:01 AM

唔該再樓上果位CHING
請問呢位ching,你意思係我而家買乜都唔會做到vip?
回復 204# KAISAR

系。。。暫時都晤會做到VIP
回復 204# KAISAR

2011年之前已經停左申請VIP,同埋當時做VIP要求好高,要半年內買8隻唔同既HT figure,唔可以重複!
呢隻真係中到應一應!
等左好耐,成個復仇系列暫時最似係佢同samuel jackson,不過唯一得呢隻會入!

下巴至權骨位十分不自然,呢個頭我收貨,但當然希望更好.....
大家覺得似唔似....最後都係要入啦.....我入..我入~~~:34:
因為比雷神似太多了,所以已經係滿分:love:
呢隻個表情陰陰濕濕,好得,本來唔入呢隻,宜家要重新考慮
:shiny: