Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] GX61-超合金魂大王者∼一隻因兒時犯錯的回憶

用水彩油模型我都試過, 真係勁核突.....:34:

呢隻機械人我都好鍾意,只係等緊亞洲版未有得玩住....
頭像被屏蔽
:71:
無錢買,在玩具店齋睇..個盒真的好大盒.....
Support! Thanks for sharing your Childhood story, really make me 会心微笑!
皇叔早晨... :64:

家陣啲超合金咁大盒真係唔敢買... :31:

所以... 皇叔... 你好勁呀... :77:

小櫻上
Support Ching's report! Honestly, I dun know what this is, I do love the design of bandai to make this "impossible" transform and combine to be "Possibile". It's really amazing!
:43:的確呢隻真係未至於好想買..但一定絕對係好物:71:
用水彩油模型我都試過, 真係勁核突.....

呢隻機械人我都好鍾意,只係等緊亞洲版未有得玩住....
玩具Joe 發表於 13-5-2012 11:39 PM

細過時我都試過用水彩油模型,玩玩吓,d水彩一忽忽跌出嚟,要不断掃地,
師兄,我玩模型上色開始和你差不多。只是我第一隻模型是亞馬遜拉打。當年買了一售全紅色的,自己就用那些水彩上綠色。結果手又有綠色,模型又油得難睇。最後都掉了那隻模型
謝各位師兄回覆及支持...原來除了我,也有咁多師兄玩過水彩油模型:P

但除了水彩外,小弟最利害是用塗改液+各式铅支筆去"粉飾"架變型金剛~~~雖然白痴, 但原來真係上到色的XD
請教一下,有買大王者的師兄.......這隻是否全"膠"宴呢?
Thanks !
呢隻我都係兒時怒念係玩具店門口睇住盒大 boxser 合金, 大大你已比我好我細個果時連盒模型都冇 ar
回復 25# jedi

係...佢D膠位仲要幾膠吓.....但都有金屬:77:
請教一下,有買大王者的師兄.......這隻是否全"膠"宴呢?
Thanks !
jedi 發表於 14-5-2012 15:40

呢隻其實都好重手一定唔係全膠, 比大帝及金毛還重手, 睇落去好膠只係上色問題 o
thanks,

我都幾有興趣........但最大問題是.....個盒真系好大..... 偷運好麻煩....:26:
好正, 支持大王者 POST