Toysdaily 玩具日報

查看: 7773|回復: 37

[個人收藏] My First Avengers* (13/5 update reovltech ironman)

自從睇完電影簡直中哂毒..
日日上TD美玩區呢度吸毒.. 終於要出手了
自此我的收藏又多一條line了..:38::73:
我玩6吋.. 表哥表弟玩12吋囧囧.. 其實都想玩12吋不過女朋友唔俾:31:

不過6吋呢d又幾抵玩.. 雖然可動就好低(玩開robot魂-_-)..
但價錢完全係平!!

我對美玩的系列不是太認識,所以不多說什麼了:77:

我最喜愛的隊長:D

我的雷神多左粒痣:@ :die:

比電影版感覺瘦左既局長:DD

All : 隊長,指示 :!

同場加映lego
仲未搵到其他..iron man個set都未見過有-_-*
反豆成完全冇呢個系列..唔知係米太新呢

期待5月尾出既新包裝電影版Avengers!!
回復 1# 阿噗高達

斗城應係賣晒
我前幾日係又一城斗 先入完6865,6868,6869
除左呢D 淨番 Joker, Green Lantern 嘅Figure:38:
通常我只入LEGO就算啦XD~
美國隊長我早前POST了LEGO版出來~
不過我沒貼貼紙~
不是太新,而是被人搶光.........
LEGO上次蝙蝠俠也是樣啦~
等遲D會多貨D,現在外國剛上映不久.........
一定沒貨~
:42:
回復  阿噗高達

斗城應係賣晒
我前幾日係又一城斗 先入完6865,6868,6869
除左呢D 淨番 Joker,  ...
Leslieinaus 發表於 10-5-2012 03:49 PM

我係幾間反豆城一款都唔見有.. 應該什麼款都俾人買光了吧:30:
通常我只入LEGO就算啦XD~
美國隊長我早前POST了LEGO版出來~
不過我沒貼貼紙~
不是太新,而是被人搶光.... ...
Domeki 發表於 10-5-2012 03:51 PM

架電單車個紅好靚:71:
架電單車個紅好靚
阿噗高達 發表於 10-5-2012 04:06 PM

因為是暗紅色,這才正!
太鮮不好看.......
:78:
回復 4# 阿噗高達

係呀!
因為 Super Heroes 真係勁搶手!!:34:
歡迎CHING入坑:he::he::he:
等MOVIE AVENGERS 再入埋其他佢:71::71:
其實movie thor個比例好似大左D,對比movie ironman差成個頭:55:
如果漫畫版大D就正常
歡迎CHING入坑
等MOVIE AVENGERS 再入埋其他佢
charice1219 發表於 10-5-2012 09:54 PM

我聽信鵝個老闆講28號有啦:71:
其實movie thor個比例好似大左D,對比movie ironman差成個頭
如果漫畫版大D就正常
cth108 發表於 10-5-2012 11:12 PM

講起頭大就諗起lego ironman XD
得美國隊長靚靚仔甘:71:
得美國隊長靚靚仔甘
ngkp19 發表於 11-5-2012 11:02 PM

Captain is best!!!!!!!x)
忍唔住啦,月尾個隻MS Avengers iron man都會照入,
不過真係好想有一隻玩下先,價錢ok有燈可動都唔錯,又有Tony個樣..
第一次玩山口人仔,幾好玩既都,不過QC就真係麻麻啦

回復 14# 阿噗高達

山口IRON MAN QC真係麻麻~
不過上色幾好 因為夠金屬色!:71:

加油儲埋佢:71::71: