Toysdaily 玩具日報

查看: 4129|回復: 19

[3A/ threezero] 3A初哥自組女忍Queen

亂入 黑色三連星 ~
wa~ 好得bor!!!
D配件好得!! is from....where?

btw 3A自組好好玩:)
wa~ 好得bor!!!
D配件好得!! is from....where?

btw 3A自組好好玩
Baka 發表於 8-5-2012 12:37 AM

一隻N年前日本出的女忍者figure,名我也忘記了~ :(
可能有其他師兄認得~
師兄 忍者著高根 一定會仆親:66:
:71:幾fit身 bor套忍者服!!
年服飾好靚下.......
good .......:love:
師兄 忍者著高根 一定會仆親
甘大滋 發表於 8-5-2012 01:08 AM

要靚唔要命嘛~ (其實我冇其他合適腳換   ...:80:)
其實小弟都想好似師兄咁,儲3A 嘅TQ,因為小弟係戀足狂!嘻!
請問師兄,3A出過幾多隻TQ/長腿女角呢?後追是否好貴呢?因小弟從未接觸過3A產品,謝謝解答!

RE: 3A初哥自組女忍Queen

其實小弟都想好似師兄咁,儲3A 嘅TQ,因為小弟係戀足狂!嘻!
請問師兄,3A出過幾多隻TQ/長腿女角呢? ...
taibon3 發表於 8-5-2012 11:04 AM

老實講,小弟都係初哥,對3A認識唔係好深,
只知目前出過的主要女角類型有 TQ , shadow ,同 lady sham,(有錯請其他師兄改正)
最多造型就是 TQ, 計埋限定種類真係眼花撩亂,
但3A所有女角都有一個共通點就是全部都是長腿~
至於TQ有幾多款你不如去 threeaonline.com/catalog/,
差不多有晒所有3a product, 包括不同造型TQ, 不過後追真的唔平....有d仲好離譜....:30:
老實講,小弟都係初哥,對3A認識唔係好深,
只知目前出過的主要女角類型有 TQ , shadow ,同 lady sham,( ...
某人 發表於 8-5-2012 11:49 AM

Thank you!師兄,等我睇睇先,希望可以快啲見到師兄其他自組作品!多謝分享!
正啊!好得呢!:handshake:
個Stand長期頂住...

會唔會唔自在 ... :he:
請問師兄,3A出過幾多隻TQ/長腿女角呢? ...
taibon3 發表於 8-5-2012 11:04 AM

相片在 Facebook TQ Legion 見到的, 這裡好像還欠四隻TQ神物 ~ :43:

回復 14# ATOM2003
tq.........巧正