Toysdaily 玩具日報

查看: 4284|回復: 24

[個人收藏] 終於買了!MS Cap & Thor <My First Avengers>

雖然呢2隻款出得耐左D..
但係都係我行左好耐塭返黎/3\
算係my first collection:)
努力儲齊佢!!!

恭喜師兄入坑:he::he::he:
黎緊會有HASBRO出既6吋版AVENGERS∼
隻CA我都有 造功的確幾精細:71:
如果個樣唔係咁呆就好:handshake:
恭喜師兄入坑
黎緊會有HASBRO出既6吋版AVENGERS∼
隻CA我都有 造功的確幾 ...
charice1219 發表於 7-5-2012 11:31 PM

中哂毒了,為免洗得多錢,所以玩MS,因為小款,而唔玩ML,多款到真係買唔到咁多。。。
這款 MS 7"隊長的盾牌我覺得做的最好~
烤漆很厚,質感很棒
不過我三隻拆開的隊長,有一隻的盾牌彎彎的(泡熱水無效)
沒關係,給他拿槍就好...
現在在等再販的 MOVIE THOR 到貨,想多拍一些美圖上來~:)
烤漆很厚,質感很棒
不過我三隻拆開的隊長,有一隻的盾牌彎彎的(泡熱 ...
hhbto 發表於 8-5-2012 03:34 PM

色係令.但個盾又彎又花:53:
烤漆很厚,質感很棒
不過我三隻拆開的隊長,有一隻的盾牌彎彎的(泡熱 ...
hhbto 發表於 8-5-2012 03:34 PM

我見到IN's有 movie thor, 仲有一隻!!!
上年買左呢隻Thor  不過有D後悔
Just-For-HIM 發表於 8-5-2012 05:39 PM

今年隻thor 靚仔左, 係會後悔架喇......

我o係日本追左只first edition 空條誠太郎返黎, 見到跟住出果d靚仔樣, 都會有d後悔...
Just-For-HIM 發表於 8-5-2012 05:39 PM

我覺得Thor型過Cap,只係Thor既活動能力實在太。。。
隻ca 我買貴左好多:72:
仲要中sad貨
我覺得Thor型過Cap,只係Thor既活動能力實在太。。。
justin_chu 發表於 8-5-2012 06:56 PM

佢對腳  我真係想喊:79:
MS 而家開始我只會買大隻佬

e.g. HULK,JUGGERNAUT
隻ca 我買貴左好多
仲要中sad貨
cmf12 發表於 8-5-2012 08:23 PM

點sad法?
都係$200以&#20869;je-,-
MS 而家開始我只會買大隻佬

e.g. HULK,JUGGERNAUT
Just-For-HIM 發表於 8-5-2012 08:40 PM

MS其實好吸引我多D-,-
ML雖然種類多, 但係價錢都好....炒得好勁
對我呢D新手真係追唔切...

除左可動差 造功一流
我有JUGGERNAUT,Abomination,Gambit
都係大隻好玩d
留意 會出storm, spider-man movie lizard movie