Toysdaily 玩具日報

查看: 11480|回復: 15

[新品消息] 有史以來最貴的水貼........我真係痴左線

:56:我都唔知自己痴左邊條筋....

模型買多砌少.....

見到水貼都搞網上限定!?......冇野呀嘩笨大.......

不過見到一堆一年戰爭的小隊紋章.....我的理智已經消失得無影無蹤......

去圖

冇啦.....係咁多啦.......
千五yen 嘩

其實入黎之前 以為你講拜亞蘭XD
理智已經消失得無影無蹤:71:
:71::71::71:
wow, 果然係失去理智 :$
好吸引...不過真係貴左少少 lo...
但係為左心頭好, 貴少少都值 ga
:D
咁千五YEN其實又唔係好貴。。。:p

好正d章:handshake: 請問如何入手, 大約幾多銀両呀?? 小弟想揾自護ACE d章好耐....估唔到笨大出套甘齊...真係毒死msv fans
千五yen 嘩

其實入黎之前 以為你講拜亞蘭XD
果汁先生 發表於 4-5-2012 11:07 PM

拜亞蘭o個張就貴Lor.....
好彩我唔中......不過中左Zaku sniper......:56:

理智已經消失得無影無蹤
ygat2005 發表於 4-5-2012 11:19 PM

肯定係本年度本人最痴線一入之一.....:56:

Douglas.M.Saint 發表於 4-5-2012 11:26 PM

Where is yours bro?:57:

咁千五YEN其實又唔係好貴。。。
sundaydriver 發表於 5-5-2012 01:30 AM

li 張死人野係笨大日本網上限定野......即係要係香港搵人訂......
你估都估到要幾多算啦.......10算就冇可能啦.......你話貴唔貴.......:31:
可以買到2-3卡Tomix 舊貨卡了.......

好正d章 請問如何入手, 大約幾多銀両呀?? 小弟想揾自護ACE d章好耐....估唔到笨大出 ...
west1234 發表於 5-5-2012 02:00 AM

pmed......gd luck
實在夠貴!!!!!:71:
拜亞蘭果張得果dd   仲貴啦 :34:
nice buy!:71:  will have Taobao version in 1 month!?:69:
1500 Yen!好貴呀!:50:
MSV label 真係好齊.... 如果小弟都中呢瓣我估我同你一樣都會投降..... :help:

笨呆....... 你好野!!!!! :*
真係好貴!:71::71: