Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.29~~~1993 年舊玩具 Z-Bringer

Zo細細個有vcd,德拉斯設計得幾型
話時話Zo同j差唔多樣..........
saga522 發表於 1-5-2012 09:56 PM
ZO 係當年只有買 VCD 睇~~~網上睇同 DVD 跟本未發展到今日咁流行~~~:78: ZO 件衫改咗少少就變成 J~~~~當年就係咁樣攪佢哋變到兩兄弟咁樣~~~:DD
some兄keep得好好~~~:handshake:
SHF電單車唔知會唔會胎死腹中~~~:(
珍品            多謝分享
鳳凰涅磐 發表於 1-5-2012 11:00 PM
做個記錄兼同大家分享下~~~多謝支持~~~:77:
依家想搵都難.............
小武 發表於 1-5-2012 11:33 PM
上次係裝著區 show 過畀大家睇~~~今次終於幫佢出番個記錄帖啦~~~:73:
some兄keep得好好~~~
SHF電單車唔知會唔會胎死腹中~~~
pein 發表於 2-5-2012 01:53 AM
有玩過都 keep 到~~~無玩過更加 OK 啦~~~反而係空氣濕度先係玩具盒同顏料大敵~~~好彩我住過兩間屋都唔係好濕~~~:65:

小品分享精選唔一定係新品~~~而係小弟一啲雜項玩具~~~有新亦有舊~~~純分享無巿場壓力真係好開心~~~:73:下次再搵啲舊嘢同大家分享啦~~~多謝各位支持~~~:)

其實個 price tag 都已經發黃睇得唔清楚, 以當年玩具質素而言, 花費數百元入手這個亦不太過。
電鍍品質真係無話可說, 如果人偶再整靚啲真係不可多得嘅玩具收藏。

小弟都係果句:拉打沒有電單車怎麼似樣? 本來扭蛋系列 Rider Machine Chronicles 可滿足小弟這點, 可惜系列出完第六彈就停, 真係可惜。
其實個 price tag 都已經及黃睇得唔清楚, 以當年玩具質素而言, 花費數百元入手這個亦不太過。
電鍍品質真係 ...
Englishman 發表於 2-5-2012 06:56 PM
以前日本製造 GE 玩具確係有番一定水準~~~唔係今日點會重有咁多懷舊玩具賣呀~~~有啲重好完整添~~~:73:而家轉咗國內生產~~~再加上日日有唔少新 item ~~~水準 Keep 唔穩~~~時好時差~~~不過年代唔同亦唔想比較~~~:67: 我驚笨大日後將啲生產線轉去泰國越南~~~咁啲 QC 真係唔敢諗會變成點~~~:55:
我到而家都仲未清楚分到 J 同 ZO:DD:DD
頭像被屏蔽
!^% ???????????
btw...gd post!
!^% ???????????
btw...gd post!
Galulu^^^ 發表於 2-5-2012 09:02 PM
係呀~~~93 年二千二円玩具賣呢個價其實都唔平架~~~嗰時日圓滙價大約四五算~~~個賣價其實有啲炒味係度~~~不過嗰時玩開模型唔知價心血來潮買咗咁咋~~~:(
我到而家都仲未清楚分到 J 同 ZO
cchong420 發表於 2-5-2012 08:50 PM
兩個都係同期拉打~~~為咗慳皮將 ZO 套衫改咗少少變咗 J~~~~攪到好似兩兄弟咁~~~:DD
家陣仲keep 到咁閃令令!正!!!!
leo 生命體對zo ,我買boss 嬴ga!!!
點解20年都可以保存得甘美品...:63:
家陣仲keep 到咁閃令令!正!!!!
leo 生命體對zo ,我買boss 嬴ga!!!
怪物et 發表於 3-5-2012 01:13 AM
點解20年都可以保存得甘美品...
takeshi 發表於 3-5-2012 01:16 AM

因為無玩~~~所以無擺出黎無氧化到~~~今日攞番出黎都係好好狀態~~~只係個盒有少少殘~~~~:)
保存得好好:71:..........