Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] The AVENGERS VS The AVENGERS

聽聞上映5日已經5億, 唔知破唔破到阿凡達的1.4億紀錄呢??
我都想入場睇多次2D, 之前買唔到2D飛, 被迫要睇3D, 畫面好暗又無咩特別, 有點被騙的感覺!!
聽聞上映5日已經5億, 唔知破唔破到阿凡達的1.4億紀錄呢??
我都想入場睇多次2D, 之前買唔到2D飛, 被迫要睇3 ...
gumng 發表於 7-5-2012 12:43 AM

應該破唔到,5億只係虛火,聽聞頭一星期大多數戲院,連續數院狂播,先有噤好成績. 始終fans向電影, fans頂多睇兩次,況且我有好多女仔friend都無興趣,好難keep到個勢!
應該破唔到,5億只係虛火,聽聞頭一星期大多數戲院,連續數院狂播,先有噤好成績. 始終fans向電影, fans頂 ...
avengers2012 發表於 7-5-2012 06:12 PM

雖然已過7千萬, 但要破阿凡達仲差好多!!
1.4億!! 多一倍!!
雖然已過7千萬, 但要破阿凡達仲差好多!!
1.4億!! 多一倍!!
gumng 發表於 9-5-2012 02:11 PM

票價 & 3d 問題姐。
照實數計一定係鐵達尼收得勁好多,當年7千萬轉哂做3d票價,一定勁avatar !
美國破咗1.5億USD la!
另外今日見到batman6", 299 1pc, 師兄們有無入?
回復 1# gumng

即係鬼打鬼:34: