Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] The AVENGERS VS The AVENGERS

回復 30# gumng
let me know after you saw it:58:
回復 28# avengers2012
maybe ironman 1 is better a bit:43:
but I suggest you to see Avengers ASAP
啞火是什麼意思???
2012 MU應該要年尾先出,可能之前promote的版本太多關節,賺小咗要改 ...
gumng 發表於 25-4-2012 12:01 PM

是俺用詞不當~~俺是想說AVENGERS   3.75關節縮水不給力,受玩家詬病的意思~~
希望MU系列不要學它,人物卡取消了、人物底座也取消了,關節上再搞省略,真不知道MU的賣點何在,真要那麼做了 滯銷是必然的!
Hk 見的都是透明盾,實色盾只見過一次
avengers2012 發表於 26-4-2012 06:37 AM

俺是在大陸淘寶上買的 那裡的羅傑斯都是非透明盾的~~
回復  avengers2012
maybe ironman 1 is better a bit
but I suggest you to see Avengers ASAP
mkyfk 發表於 1-5-2012 08:53 AM

睇咗啦!睇咗啦!
Loki作為大奸角真係唔合格,佢做噤多嘢都無point, 純粹係Thor鐘意地球,佢就來搞破壞,好小朋友發脾氣一樣,幼稚的邪神!
Anyway, 成套戲後半部好得!
中段有d悶,其他無咩大問題,尾段果場先算係大戰,米高比真係要學吓嘢!
maybe ironman 1 is better a bit

IRONMAN1 好睇D!!
不過呢套都唔差, 係LOKI的動機比較無謂, 不過THOR都係咁! 中段有悶場, 大 BATTLE 就真係拍幾好, 好過TF2-3 多多聲!!
最尾果位人兄出場, 相信AVENGERS下集會上太空!!
回復 36# gumng

loka 即時變成一碟雜魚
回復  gumng

loka 即時變成一碟雜魚
mkyfk 發表於 2-5-2012 08:23 AM

LOKI not Loka!!
真係為搞事而搞事, 似卒仔多過大boss!!
是俺用詞不當~~俺是想說AVENGERS   3.75關節縮水不給力,受玩家詬病的意思~~
希望MU系列不要學它,人物 ...
kingraider 發表於 1-5-2012 09:39 AM

MU 如果真的跟avengers一樣,就真的要放棄了!
Anyway, 依家mu都開始退步,不要再廢了!
MU 如果真的跟avengers一樣,就真的要放棄了!
Anyway, 依家mu都開始退步,不要再廢了!
avengers2012 發表於 2-5-2012 09:02 PM

連一直玩開MARVEL 3.75"的小弟都唔買3.75" AVENGERS, 就知道呢批玩具有幾廢!!
但孩記睇中MARVEL有大量FANS, 出到成隻鈕蛋咁, 無哂關節縮哂水都大把人買; 更可怕的是發表對玩具的不滿會被人圍攻, 真係吹脹!!
我覺得MU 出到同 3.75" AVENGERS 一樣都會大把人買, 大家講到幾不滿都改變不了, 始終忠言逆耳!!
連一直玩開MARVEL 3.75"的小弟都唔買3.75" AVENGERS, 就知道呢批玩具有幾廢!!
但孩記睇中MARVEL有 ...
gumng 發表於 2-5-2012 11:06 PM

唔係!係似是而非,擾亂視聽!
等6”啦!3.75" 前途一片黑暗!

睇打一流,hulk突然可以控制自己就有d夾硬!
回復 38# gumng
sorry! sorry! 打錯字:(
HULK兩面都唔幫..............:66:
HULK兩面都唔幫..............
wing0boy 發表於 6-5-2012 03:14 AM

Ha ha! BW , nick fury 都係!