Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有冇師兄想整自己個樣既頭雕?我好想整。。

回復 12# ckc882000
15魚wo....
我吾係同ht比。。
佢比我感覺好似普通5.60蚊果啲。。
ckc882000 發表於 23-4-2012 14:08

Thanks for sharing! Do you know how to pay?
回復  ckc882000
15魚wo....
我吾係同ht比。。
eliseson 發表於 23-4-2012 04:09 PM

15魚custom made喎
我都入過個網到睇
上色唔差得過Head Play果D (Head Play唔只賣5.60蚊吧...)
師兄要求會否太高?
My friend... I need your help soon...

My mission was failed again...............
Douglas.M.Saint 發表於 23-4-2012 03:35 PM

甘大件事?點解咁?
Thanks for sharing! Do you know how to pay?
kmtang 發表於 23-4-2012 04:21 PM

師兄可以電郵同師傅傾!在下找台灣朋友在當地過錢!
回復  ckc882000
15魚wo....
我吾係同ht比。。
eliseson 發表於 23-4-2012 04:09 PM

甘5、60 蚊果d 有冇師兄個樣先?
始終個頭得一個人買,價係甘上下!1�6 d野吾平:(
師兄可以電郵同師傅傾!在下找台灣朋友在當地過錢!
ckc882000 發表於 23-4-2012 17:58

thank you for your information!:64:
15魚custom made喎
我都入過個網到睇
上色唔差得過Head Play果D (Head Play唔只賣5.60蚊吧...)
師兄要 ...
GTO 發表於 23-4-2012 04:37 PM

對!成品有8成似!
thank you for your information!
kmtang 發表於 23-4-2012 05:59 PM

風險自己考慮,師傅話頭雕同你寄來相有八成似先會寄出!制作到完成先有相睇,冇得改!
風險自己考慮,師傅話頭雕同你寄來相有八成似先會寄出!制作到完成先有相睇,冇得改!
ckc882000 發表於 23-4-2012 18:06

我覺得相似度已可接受. Email問下點解決俾錢問題先
我覺得相似度已可接受. Email問下點解決俾錢問題先
kmtang 發表於 23-4-2012 06:11 PM

有問題,有要求想點整同師傅講可以!希望你整到個滿意既頭雕:)
在下滿意度80分!
Ching, how many photo you send to him ar?
我都想整, 請問1500係得個頭定係全身呀? 要幾耐收貨? 有無網址呀師兄? 另外想問現時點邊度有, 都係想問幾錢 ...
根本英俊 發表於 23-4-2012 01:54 PM

網址上有電郵,可mail去問!
1500係頭only 連運費
Ching, how many photo you send to him ar?
Kula 發表於 23-4-2012 06:20 PM

前後左右四張
有問題,有要求想點整同師傅講可以!希望你整到個滿意既頭雕
在下滿意度80分!
ckc882000 發表於 23-4-2012 06:19 PM

太好了,師兄滿意,我總算無分享錯,問既人多,有整到既就唔多