Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天就是 Reventure 了!!! P.8 1:1 Dropcloths + Kitty! P.9 ATOM!

回復 75# Baka

Thanks, ching
衣家排到六十個左右....

有南亞x 人士排緊 聲稱有三十幾人....

最大獲threea 冇安排 執邊酒店開始想嘈同有警察到

未知會點....
有排隊黨~~唔洗玩~~專心等after event~~:45:
好多正原畫,希望大家唔好只顧排隊買限定,要細心欣賞其他作品呀!
我搭車經過都見到, 大約8點左右, 好多人訓響車房門口, 人地開鋪做生意實趕你走.....

3A 快D 開始派籌好過啦, 一晏就會比南亞佔領, 到時又雞同鴨講又開片
佢D真跡真係冇幾何睇到,今次要認真睇晒先得.:shiny:
排隊真係咪,今次又係難為了玩家.:59:
頭像被屏蔽
有排隊黨今晚唔使去........
有排隊黨今晚唔使去........
dreamtoys 發表於 27-4-2012 10:50 AM

睇 show 還睇 show, 佢賣野係聽日
排隊黨影響唔到睇 show 果 part 架
次次搞會場限量令成個活動變晒質, 3a成日話要打擊炒家, 但都變成用限量做勢, 做noise
到最後開放日多數都輪 ...
dogjumpjump 發表於 27-4-2012 10:46 AM

展出真跡畫作的區域是不會有排隊黨的 ~ 門口開面才是提貨買野的龍 ~

但因為部分畫作真跡會出售, 所以早睇早着數 ~

上次3A展好像7成真跡被賣掉, 外地來買畫的粉絲佔大多數 ~
好想買真跡畫,有冇大知幾錢到,不過實好貴.

今晚想去拎貨,會唔會好多人而拎唔到.
回復 1# Baka

請問係咪有橫山宏到場??:65:
唔知有無時間表睇下邊日咩時間佢會响度??
:64:
好想買真跡畫,有冇大知幾錢到,不過實好貴.

今晚想去拎貨,會唔會好多人而拎唔到.
替身使者 發表於 27-4-2012 11:12 AM

你預 5000us 起, 視乎大小~
回復 90# ckwan

買不起,只有欣賞好了.