Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天就是 Reventure 了!!! P.8 1:1 Dropcloths + Kitty! P.9 ATOM!

回復 15# toms110

買左a,b set都儲唔齊??唔係下....??
threea 是阻不了今次的大炒賣,所有炒家都出動!!
d炒價高又有人要,訂比自己果d人都變左放出去賺錢,到時拍賣場見貨吧:67:
回復  toms110

買左a,b set都儲唔齊??唔係下....??
rockcham 發表於 23-4-2012 09:12 PM

十個有九個都想要齊TK、TQ, 就算買哂AB set都係得每款一隻, 無得齊噃....:38:
回復 18# toms110

丫,又係喎:50:
不過其實好簡單丫,有錢又洗得起米唔洗煩....到時拍賣場多少色都一定有,比得起就唔洗儲得禁辛苦啦
Orz :49:要1 set... 真系好甘...
回復 17# rockcham

拍賣場D價... very crazy....
炒完HT... this year 到threea了....
Set b都炒唔起…………
回復 22# Kula
set B 都有炒成6K幾tim,不過到時D人比唔比錢就另一回事
回復 21# Baka

可能炒家有目標,要threea d產品係拍賣場十多頁炒貨炒到同ht 一樣有五十多頁,以為係一件光宗耀祖之偉大工程,所以不停加價做勢中!
我估今晚或明天就會開始有人排隊鳥 ... :69:
回復 25# ATOM2003

星期三晩和四都預報大雷雨喎,真係會有人咁早排???
打擊炒買只有一個方法, 希望 3A 今次 d 貨源可以無限量供應,
會場賣哂跟住網上再開訂, 總之賣到無人買為止.
搞得限定,就預左手快有手慢無,
3A唔係傻,無限量供應,仲邊有人排隊同你做勢?
打擊炒買只有一個方法, 希望 3A 今次 d 貨源可以無限量供應,
會場賣哂跟住網上再開訂, 總之賣到無人買為止 ...
Mr.DL 發表於 24-4-2012 04:09 PM

3A如果咁做,唔只打擊炒家,仲會打擊埋3A自己,HT就係好例子!
不過最後都益左我地可以去呀苦執平貨:x
3A如果咁做,唔只打擊炒家,仲會打擊埋3A自己,HT就係好例子!
不過最後都益左我地可以去呀苦執平貨
乜水 發表於 24-4-2012 04:30 PM

3A 係收哂 full pay 先, 所以無論接幾多 order 都好佢地係唔會輸,
所以就算阿苦有平貨, 輸個位唔會係 3A 而係投機者,
HT 而家大約收 1/3 成訂先, 派貨時先收尾數, 如果最後個客唔去攞, HT 都要輸.

現今營商環境, 要個客俾哂錢先做貨, 咁好既生意去邊到搵.....3A 真係好嘢, 抵贊 :71: