Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天就是 Reventure 了!!! P.8 1:1 Dropcloths + Kitty! P.9 ATOM!

現在還有籌..派嗎
1:1 Kitty!!
Baka 發表於 27-4-2012 04:07 PM

Baka兄, 呢隻Kitty唔係1:1掛......:69:
回復 135# chiman0123

無了,3a有fb 出左通告已滿不會再派籌
如果想買佢d野等佢完左再係網上有售喎
是否巳經派完籌?:Q
回復 137# setowah925

沒有了
3a fb已通知滿左唔會再派籌,完左活動在網上再搶購喎
All purchase tickets out. All exclusives sold out.
嘩~又派完?有好多玩家都未放工,又話打擊炒風?
嘩~又派完?有好多玩家都未放工,又話打擊炒風?
goodies 發表於 27-4-2012 06:40 PM

佢一早安排得唔好~

冇同執邊酒店傾...攪到差唔多排到....酒店...門口

酒店方面報警...佢地先至...再開會...傾點做

之後就安排D人...去酒店後門條路 等拎籌

我覺得 幾好呀....一早預左限量 就係要早排....早起的鳥兒有虫吃

有付出就有收獲....要番工既 都係冇計...搵食緊要定係買玩具緊要....
回復 143# goodies

3a話會活動過後會有一個公平機會等去唔到的玩家係網上購買喎,只好等下啦

佢唔知會點打擊呢?排隊有東南亞人士佢地都照比,只係想快快手解決左比人投訴阻街果野,如果佢買野唔係要比id card 睇,禁你買完再上網買根本唔知,佢係網上打的唔可以再買只係嚇鬼:67:
即係聽日去冇野賣?
冇野賣仲好, 少d人去.
回復 145# rockcham

F5...........:50:
:72: 回復 122# Baka

atom 舊化咗很定好正
請問現在....是不是即係話去也無用?無籌呢?
剛剛放工, 還想過去排呢....
回復 149# NTSC

你說得對,可以上fb 睇下3a講丫,佢2小時前已出左通告
回復 147# 月心

:71:
無錯!!