Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 今天就是 Reventure 了!!! P.8 1:1 Dropcloths + Kitty! P.9 ATOM!

即係話呢幾日都無野賣? 齊取貨? 咁訂唔到同排唔到既fans咪無? 唔係呀麻......
ThomasKwong 發表於 28-4-2012 12:53 AM

畫集同tee 咪有羅,tk tq square果d 冇乜機會有la
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
[img][/img]
Too tired@@"
U sure ........ I don't think so....
RRAAYY 發表於 28-4-2012 01:32 AM

在下估姐,有冇都吾關在下事
頭像被屏蔽
Too tired at last and finally forgot to exchange for the poster gift set B .....  :68:
有籌的朋友,聽日可以買到d咩呀?
頭像被屏蔽

請問攞咗set嘅c兄,件tee有無得間款同size?今日係咪有簽名活動,啱啱係大陸返嚟唔太清楚,唔該
回復 205# O-Boy

簽名活動 tmr~ sunday 3:00pm
請問攞咗set嘅c兄,件tee有無得間款同size?今日係咪有簽名活動,啱啱係大陸 ...
O-Boy 發表於 28-4-2012 10:54 AM

有s m xl xxl 三款比你簡,不過TK 樣太多人要,可能斷碼
有s m xl xxl 三款比你簡,不過TK 樣太多人要,可能斷碼
ckc882000 發表於 28-4-2012 11:18 AM

TK樣T-Shirt?? 有咩??:50:
我剩係有3款乍wor, 3款都唔見有TK wor........:38:
TK樣T-Shirt?? 有咩??
我剩係有3款乍wor, 3款都唔見有TK wor........
toms110 發表於 28-4-2012 12:42 PM

嘻嘻!3A D野剛玩,吾係好熟,搞錯了,sorry
嘻嘻!3A D野剛玩,吾係好熟,搞錯了,sorry
ckc882000 發表於 28-4-2012 12:55 PM

唔緊要啦, 最緊要清楚姐:65:
剛買了 tk 黑色同lady sham........