Toysdaily 玩具日報

查看: 5799|回復: 29

[新品消息] 3A REAL STEEL Midas

出最冷門果兩隻...
係咪代表會出埋其他果D?
回復 2# GTO

yes, from hkfigureclub

這次拜訪穫益良多和大開眼界,而Kim和Kelvin真的很nice和有耐性去作出解釋和介紹,全沒有冷場,而從過程中可以看見兩人有多熱愛和喜歡他們的工作,投入度百份百,非常值得尊重和欣賞,而3A推出的product更是有著另類獨特風格,而每次都能帶給fans驚喜,是香港一個很重要品牌之一.
其實Kim已經透露了Real Steel電影系列將最少有4個角色推出,分別是Ambush, Midas, Atom及Noisy Boy,真的令人很期待!!!

而大家更加要特別注意Noisy Boy, Kim說會盡一切能力做到跟足電影設定所有燈效,這個喜訊相信令很多3A迷和Real Steel迷帶來無限驚喜,
因為NOISY BOY那亮麗顏色和燈效大家都會期待3A會怎樣處理, 大家拭目以待!!
Hip位一定要用金屬。
最期待Noisy Boy:handshake:
Noisy Boy 真係好正!!!!
十分期待:71:
阿當~~阿當~~阿當~~
點解3a唔出多d對手咖:no:
最少四個角色...:shiny:
睇黎又要破財啦:26:

唔明呀~~~:no:
咁正既FIG. 咁少人回既~~~~

雖然佢唔係主角機,但真係好DETAIL 好正:46:
個價重可能因為唔係主角機而更平! 諗起都想買呀~~~

唔明呀~~~
咁正既FIG. 咁少人回既~~~~

雖然佢唔係主角機,但真係好DETAIL 好正
個價重可能因為 ...
phoenix_fai 發表於 2012-4-20 22:16

我會話 主角只會更貴 law :o
頭像被屏蔽
我想佢出Noisy Boy XD
good ar 3A:71:.................