Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: initial

[新品消息] 3A REAL STEEL Midas

期待Noisy Boy同主角:71:
回復  phoenix_fai

因為D人目光只係放係HT身上,3A此終是成立不太久的公司,加上此電影唔算大路, ...
nevermind 發表於 21-4-2012 01:54 PM

:34:到時大家要後追就知死啦~
頭像被屏蔽
.............會出Zeus嗎?
回復 18# phoenix_fai

3A 都4年la , 母公司3zero比 HT還早! 當年 Michael Lau, Eric So, Jason Siu, Lam Cheung Kwan 都有合作過,係 HK 潮玩鼻早。
希望出埋另外4隻喇
noisy boy, 雙頭龍, atom, 宙斯

6隻一齊先有氣勢,希望個價keep到唔好加
剛剛先再煲real steel, 睇翻宙斯都幾大隻,我想可能做1:6的話有18寸高,希望3A會出𠵱隻啦
回復  phoenix_fai

因為D人目光只係放係HT身上,3A此終是成立不太久的公司,加上此電影唔算大路, ...
nevermind 發表於 21-4-2012 01:54 PM

香港唔多人玩!你試吓係頂剩係簡3A嚟睇先再講啦!
3A成立咗差不多5年啦前身3zero仲出過好多潮流Figure!人哋唔係新成立架!
雖然唔係新公司,但佢現在掘起張會引起另一番新景象:61:
我想問下訂 3A 是否只得網上訂 ???
有無鋪頭可以代訂???
我見有時 ht 度都 display 左一D類似 3A D 野 ??? ht 有無得訂3A ?:44:
有無人可以答我 ? ............
有無C兄知道哩只幾時開訂? thanks..........:26:
我想問下訂 3A 是否只得網上訂 ???
有無鋪頭可以代訂???
我見有時 ht 度都 display 左一D類似 3A D 野 ?? ...
toys991 發表於 22-4-2012 10:12 PM

3A Official Asia Blog Announcement:
bambasia com/blog/?p=3694

Real Steel 系列的 Ambush 機械人將於明天在 3A 的網店預訂,售價是美金290元 (包含運費);網店發售的版本是包括限定的機械人控制器。
零售商會在5月1日開始接受 Ambush 的預訂,建議零售價是美金330元。請注意零售版本是不包括機械人控制器的。

中國: BBICN 兵人在線
    日本: Good Smile Company Limited
    歐美: Sideshow Collectibles
    香港: Hot Toys, ACI Toys 和 Metro Comic
頭像被屏蔽
又要去Hot Toys 定?
請問ACI, Metro o係邊?
winsortang 發表於 24-4-2012 02:08 PM

請到  3A 亞洲官方博客 - Bambasia  16 April 的宣佈
或致電3A: 23709693
3A Official Asia Blog Announcement:
bambasia com/blog/?p=3694

Real Steel 系列的 Ambush 機械人 ...
seven7 發表於 24-4-2012 02:05 PM

thank you c 兄 , 唉.......睇黎都係要去返 HT