Toysdaily 玩具日報

[分享討論] d人話mark 21多sad我都唔信,但現在真係信了

d人話mark 21多sad我都唔信, 所以11月2日開隻midas 來玩下, 點知一開。。。發現有個parts broken, 打去sb 又話過左換件期限,只好買aa膠自己搞啦。
不如影張相上黎同大家分享下啦, 不過呢度都好多師兄因為工作或其他原因買返黎個幾月或執屋先拆盒,認真溫馨提示,玩HT幾唔拆盒係唔要得,就算上y拍都一樣買d買過盒有post實物相既隱陣,未開盒有花件,有爆電,有缺件都試過,燈唔著等等∼唔好掣呀
不如影張相上黎同大家分享下啦, 不過呢度都好多師兄因為工作或其他原因買返黎個幾月或執屋先拆盒,認真溫馨 ...
phoenix_fai 發表於 3-11-2013 11:10 PM

yea la should open immediately after bought la
因為呢排工作太忙唔得閒開, 今次真係捉虫.
攞咗返屋企或公司要立刻開箱檢查,今次事件師兄自己都有少少過失