Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金08 - 三一無敵

雖然不中,但都十分支持大大:71::71::71:
知你花左好多心機:71:
等到頸都長~:handshake:
已訂
期待中....................
最緊要係, 變形後個四個輪貼地嗎?
出未ar出未ar~~:63::63::63:
L-U大大出得報告即係就有得玩,正!!
之前Lu兄說過,是四輪著地。
死火,慢性中毒又來啦…
我無訂到都無買呢個系列但每次你一出post都見到你係有heart放落隻product度, 加油
尋晚收到call話今晚有喇~~~~ :):):)
有变形设定希望D关节可以实净D.
有現貨.....我決定入手......:43:
今日一收到call立即去取貨....拎上手感覺唔錯,但看到關節好像有點脆弱...
馬沙人仔雖小....但有咁既質素已 ...
vtsuper 發表於 25-4-2012 02:03 AM

嘩, 呢D情況佢應一定可以換的, 但你問LU兄無用, 佢只係設計師, 你去返佢店度換啦
今日一收到call立即去取貨....拎上手感覺唔錯,但看到關節好像有點脆弱...
馬沙人仔雖小....但有咁既質素已 ...

vtsuper 發表於 25-4-2012 02:03 AM

哩件件係單獨一件用ball joint上住,就咁拆開就得!:71:
打電話畀十樓一定有得換!!!
最緊要係, 變形後個四個輪貼地嗎?
馬仔 發表於 21-4-2012 10:03 AM

:67: 手臂始終有d大。。。變形後感覺似係六點著地。。。
希望今晚再變得好d,會對效果改觀。。。

不過唔好希望可以好似普通車仔咁推黎玩。。。
因為後面兩個轆要顧及關節,所以得一半轉得。。。
玩過就會明白。