Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金08 - 三一無敵

請問會出埋其餘2隻嗎?
相勁靚 (官圖 feel)! 再加上小改造 (加燈), 100% suppor 師兄 good post!
意想不到可動度咁好,
擺POSE 好靚~~~
睇左D靚相之後即時心動!!!!!
:handshake:
呢套細個都有睇,堅正!!!出埋另外2款啦∼重有裝甲!!
我都幾like 架直升機。
三一無敵
看起來真係好正:71:
大龍,阿蓮,比利:34:

由預判到外星人侵略的白(高城)少校,假藉以救難名義所組成的特殊部隊;並在成員奮力克敵的優異表現下,漸而受到高層對於戰績的肯定。最後促成三具戰鬥體(バリアブルマシーン)量產,作為人類對抗夷狄利亞(イデリア)軍的最佳利器。

大龍(無限真人):古谷徹

萬能吉普車(ムゲンキャリバー)的20歲專任駕駛者。一副清秀俊朗的模樣,集合了智慧、毅力和勇敢的英雄特質。為了抵禦人類的外敵,他義無反顧絕不退縮,誓言拯救這場空前浩劫,熱血沸騰下定決心戰鬥。

阿蓮(ルイ・オベロン):鶴ひろみ

霹靂直升機(オベロンガゼット)的18歲專任駕駛者。有著東西混血的姣好臉龐和健美身材,不僅精於機械武器的操作,臨機應變的反應甚佳能,記憶力更是高強得一如電腦,能在危急關頭提供大家最有效的助力。

比利(ピエール・ボナパルト):龜山助清

雷霆坦克車(ボナパルトタルカス)的23歲首任駕駛者。為人爽朗對於凡事都大而化之,不會拘謹於細末小節。雖然平時看似糊塗輕佻,但打起仗來反而勇往直前了無怯意。最後在第21集卻為了掩護阿蓮(ルイ)而光榮捐軀。
回復 5# gsaif

放心,等你個仔大左的話連依隻野叫咩都唔知,SO佢一定唔會買,
因為連我都唔知依隻野係咩來=.=
終於都出喇!!:$

不過腳拳貼地性好似一般ju wor。。。

隻超獸機神去左 bin ar :no:
嘩,好得意.好鍾意.又要入手鳥:D
不過我仲期待超獸同黃金俠:)
頭像被屏蔽
用心設計之作, 其待中....
又係出手嘅時候:73:
AMIAMI已確認IN STOCK!.
等埋水捲俠就送黎了!!!
好影 好赞 有买的冲动