Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES合金08 - 三一無敵

喂樓上果D人講野似乎刻薄左D喎,
人地只係設計師唔係老闆,D PRODUCT幾時出到似乎唔多關佢事,
你地D人駛唔駛咁講野呢.

遲出都好過唔出,雖然DELAY都係一係壞事,但唔係要將呢D怨氣發洩係一個無控制權既朋友身上.

等唔切就唔好玩唔好買.間公司無生意就自然摺,唔駛等你地尊貴既玩家等餐飽.
喂樓上果D人講野似乎刻薄左D喎,
人地只係設計師唔係老闆,D PRODUCT幾時出到似乎唔多關佢事,
你地D人駛唔駛 ...
leawong 發表於 19-4-2012 10:50 PM

依家d人係有理冇理,插左先算,你又唔知我係邊個,插錯又唔駛負責任...
回復 18# 超級玩具迷

最勁既係次次有ES合金既帖都會有超獸同黃金俠既回覆出現

見到都厭....
ES 合金出得 q 版真是唔錯
Yea~ 我都得緊~訂左等拎~~話曬都係Roadbuster 前身, 一定支持
等call~~~~~~~~~:71:
OH∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼好恨啊∼∼∼
之前買個CMS那件垃圾品,好SAD
Support! The head can light up!
回復  超級玩具迷

最勁既係次次有ES合金既帖都會有超獸同黃金俠既回覆出現

見到都厭....
leawong 發表於 19-4-2012 11:01 PM

個個都勁期待隻超獸 :DD
ES合金已是必買:73:
慘...太耐唔記得張訂單放係邊:time:
唔知有冇現貨呢..........:unhappy:
冇訂到 :no:
感覺隻嘢都實淨, 唔錯!
我反而覺得車mode 好靚

其待其待~~~~~
快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲出啦!!!!:66: :66: :66: