Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MIB 3 之戰.....Enterbay VS DML

應該係真狗....

"小小槍"好,希望EB都有....
kiwi_6255 發表於 26-4-2012 10:08 PM

:59: 唔怪得咁真
我絕對會為左隻狗而比錢:26:
根據以往威龍既行動模式,官圖係亳無意思,因為都係一堆經過大量ps既低清圖片,
完全同實物無關......未玩過之前,看見圖片已"媽"一聲,ps到慌死人唔知咁,留下好明顯ps痕跡.......
之後本人把玩過狄仁杰實物........我講唔到落去....唔識講.....
所以宜家見到既官圖.....看看便算,勿認真
留返D錢買eb嗰隻啦!
我等EB個只~~~~~~~~~~~~~~~~
就算係官圖都唔多吸引囉
係買嘅就寧願重本D買EB (如果出得好的話)
回復 53# GTO
EB今次都叫做有D競爭 希望出得好D
回復 37# joo200456789

比例好似有問題,Will Smith有米八高,Tommy都差唔多,睇番電影會發現兩人企埋Will個頭細Tommy頭大,威龍調轉咗,另外K個頭雕上色好似死人化妝咁,還是等EB出吧!
頭像被屏蔽
威龍歷來出得最好果隻係犬狼傳說,掹車邊既仲有Bio既chris兩兄妹,係咁多。
“面係人地比........“唔駛多講啦。與其丟架不如諗下其他方向好過啦,倒如出D連Hottoy都無出既野,好似D車呀機體呀咁,始終威記軍事模型既根基厚,會有水準同把握D。
繼"逆戰"後,DML又一搞笑之作....!!!!
係咪有錢冇地方洗呢...???
我想話啲配件同隻狗似電影相唔似figure配件喎∼ prototype已經咁衰,大貨唔方好得去邊啦,你睇之前個幾套港產片已經死晒啦:狄仁杰、新少林寺、逆戰。。。 隻周杰倫衰到呀! :70:
支持dml(精神上~~:52:)
羽量級單挑重量級~!!:68:
自殺式襲擊~~:34:
BILL爺:今早收到FB一位粉丝的询问并向我介绍了其他厂商的MIB12寸人偶产品,开始我只是看看就算,但最令我发笑和不解的就是说我们MIB配件和八哥很不行,叫我好好学某厂商的MIB配件工艺,第一我们都还没正式发布这产品的量产图,第二就是根据那个MIB图片里的内容其实都是实际道具图,判断力实在令我无语了

仲有隻Boris未有相, 唔知出唔出

(電單車又出唔出呢?)