Toysdaily 玩具日報

查看: 12041|回復: 59

[新品消息] MIB 3 之戰.....Enterbay VS DML

頭像被屏蔽
質素差太遠,無得打,因為威龍十年來都無進步過!
回復 1# hotroys

威龍未夠功力抗衡今日EB, 睇吓對逆戰孖寶先啦...
不過奇怪SONY將個拉腎分別賣俾兩家公司做同一樣野, BILL話史密夫好在意個頭雕要親自監收. 另外EB應該五月就出MIB, 輸兩個月, 市場佔有都輸哂, 簡直係船長逆轉版!
EB 可以話實食無痴牙
威龍實力差太遠喇
EB 可以話實食無痴牙
威龍實力差太遠喇
威龍又要出哩獻醜?有多餘錢同EB鬥,不如捐去做善事仲實際啦。。。
回復 6# GunLap

威龍網仲話有"AVENGER"黎緊.... 死一次唔夠仲要死兩次??
回復 3# chungyuihing

sony     上年業績好似好差下,  要錢錢錢:43:
回復 3# chungyuihing
EB船長仲有頭雕取勝下~~DML?有咩?衫?槍?我睇距地D影視人偶頭雕 話韓國團隊製作,邊度有韓國高手味?請個國內高手都好過啦
其實我真是唔明點解威龍死都要出電影人物
佢又唔搞好d隻o野, 只是用d 比以前好左少少o既技術
如果係走低檔路線冇問題, 但是佢又唔係平喎
咁搞真是有錢賺咩
平心而論,佢的質素只值400,再貴D大把選擇
威龍人偶質數好穩定
回復 11# mark12345
400都比多距 EB只堅叔甘好都系3XX有
頭像被屏蔽
回復  GunLap

威龍網仲話有"AVENGER"黎緊.... 死一次唔夠仲要死兩次??
chungyuihing 發表於 14-4-2012 08:26 PM

唔係掛...仲有"AVENGER"黎緊.....:@:@
HT同EB應該多謝威龍先真,冇威龍出品嘅FIGURE,又點可以顯得HT同EB嘅出品係正野哩:DD