Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MIB 3 之戰.....Enterbay VS DML

:71::71::71:回復 15# GunLap
威龍模型有限公司(英語:Dragon Model Limited,簡稱DML)是香港的一間模型及玩具設計生產商,於1987年建立 ...
龍珠迷 發表於 15-4-2012 07:37 PM

認同.請出模型,
出figure,無進步,最多出二戰好啦!
回復 26# rayli0503

Ching去睇下佢地出嘅狄仁杰同逆戰系列就知道figure界都有抽象派
回復 33# chungyuihing

我第一次見佢出狄仁杰,即刻嘩左一聲!點解可以整到成個"大儒俠史艷文"咁ga......
除了個頭, 威龍的衣服配件未必差過eb, 兩個價錢仲可能相差一倍啊:54:
回復  rayli0503

Ching去睇下佢地出嘅狄仁杰同逆戰系列就知道figure界都有抽象派
chungyuihing 發表於 17-4-2012 05:50 PM

真係嚇得死人... 仲要唔平tim @@

佢都ok,

Tommy Lee Jones唔得

Will Smith 都唔太差喎, 不過最好有close up
頭像被屏蔽
D配件見得人only...
唔係Enterbay 啊....???:@超唔得喎...!
隻狗掂,D人收得皮
Agent K 1969 都Ok,EB 未必會出哩隻,
如果價錢ok,會入。  
Agent J都似,但表情呆左D,
但最大問題係,三個都冇黑超嘅?到時大貨會有架下話?
頭像被屏蔽
wa....諗住入來笑下,點知又未到相像中咁鬼異wor
d相太細...不過就咁睇樓上幾張相 對比DML自己以前d"大作" 真係進步左好多!
件黑西做得幾好  隻八哥都幾OK...
Will Smith都算係咁 ... 不過個頭無close up 可能一放大個樣會嚇死人..
加上DML d價$ ....一向都好進取下
應該係真狗....

"小小槍"好,希望EB都有....