Toysdaily 玩具日報

[詢問] 關於強國出品的元氣爆發

最近想入番元氣爆發,但日版太天價,就算買左都唔會捨得玩,於是想買陸版既

所知比較出名既有星傑同靈動
星傑果款買過,可惜除左造型比原本靚仔外,用料差到想死,玩多兩次就爛…
靈動就未買過,雖然造型跟TakaraTomy果個薯仔樣,但聽講用料好好多。不過始終未見過未玩過實物,所以想問問有買過既ching對呢隻有乜野評價,係咪真係如大陸同胞玩評講咁come玩?而且比較在意係翼龍雙腿個接合位,因為用clip system,始終驚會好似星傑果隻咁有斷裂危機?

另外順便問埋韓版熱血最強,日版太貴唔會諗,據講之前有出過韓版boxset,有冇ching知而家邊個仲入到,或知唔知邊度有2手既賣?

THX
冇法啦。。。真係一物難求呀
國產靈動 有2隻size, 一大一細, 大果隻同日版一樣咁大隻,關節都好緊,都玩過得.
國產靈動 有2隻size, 一大一細, 大果隻同日版一樣咁大隻,關節都好緊,都玩過得.
源泉立歃 發表於 12-4-2012 06:04 PM
其實最驚既係翼龍對腿個clip,玩過星杰既好易爛,又睇番原裝,本身都係用clip system,所以好怕…
我玩過..靈動果個冇問題.