Toysdaily 玩具日報

查看: 5870|回復: 20

[玩具報告] 黑蜘蛛衫上網紋問題

想問問拿了黑蜘蛛的大大...正面下方的網紋是不是對正個褲浪位...同後面pat pat的車線位...是不是一樣對正...因我攪左件衫好耐..移極都覺得是斜的...唔知大貨是不是咁....嘗試看看其他大大鋪的相..因大多有動作..好難確定...如果大貨係咁...就唔拿番去換了...

俾著我一定會換:80:
頭像被屏蔽
不如扭下,玩一陣,再試下轉下大肶位嘅布料,睇下可否執番正至換啦。

小弟自己個隻玩完大動作之後係會移位,但執細心執番又可以正常番。
吓 ! 可能我要求低 , 我吾覺得有乜野問題 . 究竟係人玩玩具 , 定係玩具玩人呢 !!??
頭像被屏蔽
不如扭下,玩一陣,再試下轉下大肶位嘅布料,睇下可否執番正至換啦。

小弟自己個隻玩完大動 ...
catcat 發表於 9-4-2012 09:24 AM

須然係彈性可移布料,但其實pat pat 位係癡死嘅,
我果隻較夸,導至背部蛛蛛歪曬,已換....
我個隻都一樣,我買左咁多次HT次次都一定有d事。
放心
上次隻紅豬都係咁
我見隻隻都係咁
而又唔係歪得太誇
所以都無換了
須然係彈性可移布料,但其實pat pat 位係癡死嘅,
我果隻較夸,導至背部蛛蛛歪曬,已換....
Oldcat 發表於 9-4-2012 10:23 AM

咁小弟實在太好彩了,成隻野揾唔出問題。
is the Black Spiderman web costume better made than the Red Spiderman?
小弟果隻拎貨時都係咁,返到屋企玩果時就可以掹返正…好似著衫著唔正咁掹下
吓 ! 可能我要求低 , 我吾覺得有乜野問題 . 究竟係人玩玩具 , 定係玩具玩人呢 !!??
dvddvdhk 發表於 9-4-2012 09:29 AM

師兄:係甘架啦:45: 睇開d:38:
我果隻慢慢移返正,都OK無野... 請問有冇 C hing 有紅蛛, 件衫D膠蜘蛛網有冇溶?