Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: setowah925

[玩具報告] 黑蜘蛛衫上網紋問題

紅蜘蛛都係咁,因為腰兩邊有車線,
令套衫睇落更修身,
但大陸工人點會同你慢慢對先車呀,
所以對唔正係好正常,但求唔好斜得咁離譜就ok啦...!!!!!!
我果隻都係…但我接受到喎!
睇左咁多大大的意見..我都係算了.其實都都知唔算好大問題.但成日都想要隻好d既...不過都怕拿去換時隻隻其實差唔多..最後換了隻仲衰過呢隻時..就唔好啦..加上我都是display..放好左就唔會再拿來玩的...所以唔換了..呵呵
这是什么年代?买野玩野都要咁捞气:53:业者专业D好唔好???????????????????????????????????????????????????????????????????????
樓主 , 係可以移到正一正 , 不過每次做完動作 , 都會移返去唔正
所以我DISPLAY時 , 就移正佢
見以下圖 , 係移正左 , 好正中架

另外 , 你果隻算係好靚 , 頸位接合靚 , 我果隻就走晒位

不過我都未必會去換 , 費事愈換愈衰 , 可能會自己動手 , 割頸套 , 再自己聯返
希望唔好賴野
我果隻慢慢移返正,都OK無野... 請問有冇 C hing 有紅蛛, 件衫D膠蜘蛛網有冇溶?
KC@toys 發表於 10-4-2012 01:08 AM

我都想知會唔會熔==