Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers IronMan Mark VI (From HTC)

回復 31# petergpm333

我訂t800問過,佢話要排先有
回復 27# petergpm333

對冇mark6玩家係惡夢,對已有果班就真係可以不理
笨大之路同出一轍.........:sad:
回復 25# kenyon12

post呢隻係mark6 ,avengers入面係mark 7,但有機會mark6都亮一亮相
回復 33# siumy

我都冇MARK VI 及 TONY頭雕 , 自己都想擁有
不過唔會係惡夢既 , 玩具黎姐
曾經有高人指點 : 只要你肯等 , 你驚冇得玩 !?
謝謝某TD CHING指點
回復 36# petergpm333
今時今日呢句說話更加岩,希望avengers隻mark7幫到你有個頭雕喇。
Mark 6 炒價不再鳥。。。hahahah..
:oh:真係要出的話..都要買咖.......
唯有安慰自己..:angry:佢夠晒平................
+埋Imax 2張戲飛條數,米有系要1牛4魚左右∼∼
MILK WAR MACHINE出完可再出俾VIP買,呢隻MOVIE版都好大機會量產
套新戲有mk6又可以出多次,ht發達,同一個模搵多次錢

哈哈哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HT好嘢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
一隻模用到盡一盡~~~~~~~~~~~~~~~
好在大半年前已經放棄 Ironman~~~~
頂!不經不覺已經一屋都係IronMan,真係要學下其它巴打嚴選
回復  poonad

我岩岩睇到 UA 個介紹 , 佢話派500張優先訂購卷 ( 限量板 MARK VI ) , 不過冇話TOTAL 只 ...
petergpm333 發表於 4-4-2012 07:27 PM

"優先",我估遲早會公開發售:he:
頭像被屏蔽