Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers IronMan Mark VI (From HTC)

玩具狂熱!!!一點熱都冇:49:
mark4,mark6,mark6 2.0,都係番炒野!!!!!!
希望mark7比少少誠意,有新tony頭雕!!
希望MK7戰損頭雕一次過出晒佢啦…
頭像被屏蔽
唔知幾時開訂?
個價ok喎。
系晤系有現貨ga??
我反而覺得有機會出戰損頭
MARK IV 頭雕 , 已經出到悶 ( IV , 動漫IV , 機械臂IV , MARK VI + IV )
MARK VII 一係唔俾頭雕 , 一係出戰損頭 , 市場上先會有吸引力
** 期望 + 希望係咁 , HT出咩 , 好難估
呢款Mark6唔會正式開訂,
要4月7日去I-MAX買戲飛先可以訂,
限量500隻....!!!!!!
Sorry呀, 我係新手, 所以想搞清楚avenger 出現既ironman係mark 6 or 7 ??呢隻係mark 6 or 7 ?? 因為小弟想儲齊7 只(不包loki) , 希望晤想入錯, 希望各師兄指教小弟...感激:64:
我估mark 6 and 7 都系戲入面出現

回復 23# kafai1978

呢個唔係好消息
到時又一堆排隊黨
我果日唔0係HK , 無緣鳥
** 我岩岩睇到 UA 個介紹 , 佢話派500張優先訂購卷 ( 限量板 MARK VI ) , 不過冇話TOTAL 只出 500隻 , 會唔會有機會公開訂購呢 ? 我打個電話問下先
MARK I , MARK II , MARK IV 再泥個 MARK VI   

就 泥 全部 都有 VER 2.0 啦 :30:

我返而在意個500隻既量。。。。。開條生產線做個量又吾會甘少,呢隻野既組裝複雜度又同砌一隻PG連上色無咩分別。再加上之前又有甘多回頭修理貨。。。。

我咩都無講呀。。。。吾好打頭呀
HT靠iron man 不知賺了多少
回復 29# poonad

我岩岩睇到 UA 個介紹 , 佢話派500張優先訂購卷 ( 限量板 MARK VI ) , 不過冇話TOTAL 只出 500隻 , 會唔會有機會公開訂購呢 ? 我打個電話問下先