Toysdaily 玩具日報

查看: 10633|回復: 45

[新品消息] Avengers IronMan Mark VI (From HTC)

右下角寫明冇咗Mark VI戰損零件...+Tony頭...應該係Mark IV頭重新塗裝...
我個Mark IV連裝甲臺,唔該同我有番新技術高像真塗裝!!!!!!!!
頂...
MK IV 頭雕 加 MKVI BODY 又出一次...如果之前唔係買咗MK VI, 依隻都可以考慮
再加條粉紅底橫........................:78:
回復 2# 奧斯卡

之前就係因為Mark VI冇完整Tony頭雕所以心大心細...
訂咗個Mark IV連地臺先嚟匿隻...頂!!!!!
不過Mark IV都唔差∼希望新Mark IV延遲出貨會有靚d既上色塗裝...
回復 3# neoneo

:he::p

我隻新Mark IV最好換咗新料做底底...唔想要粉紅底啊!!!!
唯一可取之處係價錢去返2年前水平:he:
咁onx!
咩書黎????
hottoys good job!
好彩我對tony頭雕無執著~:36:
wah.. mark 4 head + mark 6 suit? than new avengers name plate ? haha
How can get it?  Movie Limited?  :?
點解咁平架...? 我之前MARK VI 再加個頭, 買左16XX
Le個好價丫!一只都無可以入返le只!
俾HT玩死:blame:
我入IV唔入VI好大原因係因為個頭雕...
我冇 IV & VI
對我呢D新手黎講係好消息
不過 , 我估HT出MARK VII會正好多 , 始終係最搵$既系列之一
**先出 VI +頭雕 , 食你一筆 , 再出精美MARK VII , 再食多一筆 ( 純估計 )