Toysdaily 玩具日報

查看: 6590|回復: 48

[3A/ threezero] 無技術、無背景、無ps、無神物、只有爛相∼∼∼

”買”了3a 半年

因現在家中位置不多、一直無開黎玩.......:44:
開左影幾張相又要収返埋的確麻煩

旦見越来越多大大貼上自己的収蔵同好図:$
自己也想真正玩下3a、選択開左全黒的wwr兵仔、単鼻同双鼻
来一個黒色軍団:(

先来老婆最中意的”四方仔”

想不到在肥a 的荒廃世界入面会有萌物:love:

自己用多出的配件乱組的TK :(

和我TK裏面最中意的乱入合照:35:

其実TK我是被Baka毒左先中、旦係当Baka入手後望真D都係覚得乱入形D:52:

到黒色軍団的老大∼

其実是一位3A老細:DD

令我中WWR毒的犯人!:45:
WWR雑兵、好犬狼Feel 超中意:$

D Marking好正

毎一個小隊(配色)都有一個代表図案(我自己最中意砂鬼同雪地小隊、不過想影黒色小隊、砂鬼果d唔開住)

好多装備、絶対抵玩:shy:

指定動作、軽量化

WWR裏的主角? de plume :!

真係有d想整走張死人布、旦見到係特色同信唔過自己技術都係唔好......:o

帥哥特別受小朋友中意
:shy:

最後黒幾張小隊合照

好想再開多幾個出黎玩、不過.........:cool:
開左尼d当然解下毒算了........
其実自己都覚得最近3a出得密過頭同有d只為吸Fans血的感覚
黎緊3a展希望可以令多d人認識同多d同好加入、無入会員的我準備好当日去排隊了:sad:
旦係自己中意無計、希望多d人玩、等大家多d好図鑑賞下:$

不好意思、希望d無技術爛図無傷到各大大眼:64:
thx for sharing !!! open the rest la .....:65:
支持真心分享:71:
有心已經係最重要,其他嘅學下玩下開心下就是了:78:
thx for sharing !!! open the rest la .....
RRAAYY 發表於 1-4-2012 03:50 PM

係wor 唔記得寬衣添:shy:
Ray大最近玩乜3a:handshake:
支持真心分享
有心已經係最重要,其他嘅學下玩下開心下就是了
Oldcat 發表於 1-4-2012 04:07 PM

無乜位影相,所以無點擺pose:(
右叔卜卜卜卜卜卜卜{:3_144:}
好彩小玩不玩具3A:34:
右叔卜卜卜卜卜卜卜
好彩小玩不玩具3A
小小玩具迷 發表於 1-4-2012 05:15 PM

小玩••••••••••••{:3_144:}
新款的不太貴,試試看
小玩••••••••••••
新款的不太貴,試試看
右翔太郎 發表於 1-4-2012 05:24 PM

興趣不大:43::43::43:
支持開盒玩。:71:
豬嘴的都很帥..........:shy:
支持開盒玩。
catcat 發表於 1-4-2012 06:14 PM

3a的確樂趣多•••••••••{:3_147:}
你說有錢多麼好

這隻.....滿有型的:47:
豬嘴的都很帥..........
deaiglex 發表於 1-4-2012 06:18 PM

對•••••••••••••{:3_147:}
你說有錢多麼好

這隻.....滿有型的
華夢 發表於 1-4-2012 06:53 PM

買la...................{:3_144:}
”買”了3a 半年

因現在家中位置不多、一直無開黎玩.......
開左影幾張相又要収返埋的確麻 ...
右翔太郎 發表於 1-4-2012 02:57 PM

Grunt 4 Pack入面(唔計EMGY、MEDIC), 小弟最鐘意都係呢隻After Hours:35: