Toysdaily 玩具日報

查看: 5009|回復: 25

[新品消息] [此乃愚人節消息]Marvel Legends 2012 WAVE 3 確定會推出Deadpool!!!!!

無錯!就係我!

哇哈哈哈!唔係玩下都唔得嘛?

我絕對唔會笑你既:66::66::66:

最後擺個型仔pose俾大家睇下啦!

祝大家愚人節快樂:64::64::64:**

呢隻絕對正野,我高追左一盒全新返來....拆左來玩...
你好野.我開心左2秒。
你好野.我開心左2秒。
kiwi 發表於 1-4-2012 11:11 AM

見到你呢個回覆,我開心緊:77:
愚人節快樂啊巴打:43:
是就好了 這麼有人氣的角色不會輕易出的~~
希望質素可以好過 ToyBiz 個隻啦...
有無圖可以看o下....同 Wave 3 幾時出呢?
Good post:71::71::71:
回復 1# charice1219

funny! i almost believe!

do you also got the TRU 2pack deadpool? I think Hasbro may make X force version...
回復 7# fatdictator

CHING!! 愚人節快樂:64::64::64:
回復 9# Grimlock

哈 其實我覺得HASBRO個隻令仔D嫁...
不過個價:50::50::50::50:

呢隻欠件散貨黎 我先入到:79::79:
希望孩記真係快D出啦XDDDDD
偏偏最想要嘅deadpool同winter soldier就貴到hihi
愚人節的報導是真的嗎??????
回復 12# hang

唉 無錯!
到宜家都入唔到WINTER SOLDIER:79::79:
回復 13# mmokgcg

是假的:64::64::64: