Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: charice1219

[新品消息] [此乃愚人節消息]Marvel Legends 2012 WAVE 3 確定會推出Deadpool!!!!!

好彩唔係真...... 呢排入左好多transformers 同avengers, 冇哂d彈藥了..... :72:
回復 15# charice1219
oh my god!!!!!!!!!!!!!!!!!
o甘現時確認 o左 wave 3 發售日 未呀?
o甘現時確認 o左 wave 3 發售日 未呀?
fatdictator 發表於 1-4-2012 12:19 PM

連出邊隻都未知晒,有排都未出到啦,我覺得最快都要年尾
7月SDCC應該會有實物睇
回復 19# Devil_Fudou

好似要下年:63:
回復  Devil_Fudou

好似要下年
hang 發表於 2-4-2012 11:57 PM

邊度話要下年?
回復 20# hang

要下年都係好事!!!
可以儲定彈藥一SET過XDDDD
回復 21# Devil_Fudou

我唔記得啦 可能係我記錯 如果無記錯我係marvelous news個forum度睇
回復 22# charice1219

我唔肯定丫 如果係流料真係好抱歉
    不過我想佢出左mu先 兩wave ml都未到mu
如下年先出WAVE 3
咁孩記會無飯開
回復 25# Mr009

點會 marvel universe今年一set都未出 孩記又唔係淨係出marvel