Toysdaily 玩具日報

ps3 d games 真係幾貴下.....

兩隻都有差唔多要一隻金牛.... what do u think?:ice::ice::ice:

又好似未有 mud 超正的大作....鋼彈無雙好玩.....但又好似不過係舊酒新瓶....

亦係我未買佢的一大原因

[ 本文章最後由 豪鬼 於 20-3-2007 01:56 PM 編輯 ]
原文章由 豪鬼 於 20-3-2007 13:48 發表
兩隻都有差唔多要一隻金牛.... what do u think?:ice::ice::ice:

又好似未有 mud 超正的大作....鋼彈無雙好玩.....但又好似不過係舊酒新瓶....

亦係我未買佢的一大原因

PS3~D game係比其他ga貴左小小~~
但如果玩開正板game ga就唔會覺得有太大分別~~都只係貴左50-80蚊左右la~
如果你之前玩開3蚊隻game~~~咁無得比ga wow~~~~

PS3無錯加陣係無ma野超大作~~~但係只要佢有你中意玩ga game未得law~~^^~~
原文章由 X-JAPAN 於 20-3-2007 03:10 PM 發表

PS3~D game係比其他ga貴左小小~~
但如果玩開正板game ga就唔會覺得有太大分別~~都只係貴左50-80蚊左右la~
如果你之前玩開3蚊隻game~~~咁無得比ga wow~~~~

PS3無錯加陣係無ma野超大作~~~但係只要佢有你中 ...

3蚊隻game? no la :!:!:!

i buy official ones therefore, be a little cautious about the quality of games lor
原文章由 豪鬼 於 20-3-2007 15:24 發表

3蚊隻game? no la :!:!:!

i buy official ones therefore, be a little cautious about the quality of games lor

哦~~~~講真~好game因人而定~
我相信呢到好多人都會話SRW係一隻好game~!
但係我有好多FD都話SRW 呢D係d最悶同最唔好玩ga game = ="
正當全世界都MHP2緊ga時候 我都有FD話MHP超唔好玩~~=0="

正如我話winning 唔係咁好玩一樣~~各有人所好~~~
中意玩你就會覺得佢好~~~就會去買~~~貴都會買
有人因為gundam 無雙走去買PS3~~~咁未仲貴~~hohoho

如果唔中意玩~~~隻game再好玩, 平一平~你都唔會去買~~~

PS3加陣未成氣候~! 如果無ma野想玩ga game 等下先la~~~~