Toysdaily 玩具日報

查看: 10553|回復: 12

[詢問] Wii有乜games值得玩架?

老婆剛成了wii機主~~~除左super mario之外有冇乜games推介下~~~唔該 :)
賤免系列:71:

p.s. 其實大大想玩乜野類型既game?
賤免系列

p.s. 其實大大想玩乜野類型既game?
bbf1125 發表於 19-4-2010 12:11 PM

thx~~~:) 賤兔大概玩乜東東架~~:?

主力係d得意輕鬆之類~~~:shy:
thx~~~ 賤兔大概玩乜東東架~~

主力係d得意輕鬆之類~~~
黑色三連敗 發表於 19-4-2010 12:16

主要係兩個人一齊玩既小遊戲o
如要得意輕鬆之類 Wii sport 同 mario 賽車都 ok:73:
主要係兩個人一齊玩既小遊戲o
如要得意輕鬆之類 Wii sport 同 mario 賽車都 ok
bbf1125 發表於 19-4-2010 12:20 PM

2人1齊玩~~~ok喎:D

wii sport已經有~~~老婆主要迫我同佢玩wi fit~~~~冇命 :die:
2人1齊玩~~~ok喎

wii sport已經有~~~老婆主要迫我同佢玩wi fit~~~~冇命
黑色三連敗 發表於 19-4-2010 12:24

我完全感受到大大玩 Wii fit 時既痛苦, 因我之前都係一樣被迫每日都要玩:31:
而家賤免 1-3 集旺角都係賣緊 175 - 228 不等, 而最新果隻都係300左右o
我完全感受到大大玩 Wii fit 時既痛苦, 因我之前都係一樣被迫每日都要玩
而家賤免 1-3 集旺角都係 ...
bbf1125 發表於 19-4-2010 12:37 PM

同病相憐~~~:help: 最慘係自己興趣不大加減少玩360時間天呀~~~~:no:

賤兔有時間出mk望望先~~~謝謝 :)
wii 黎講 ... nintendo 出乜買乜就得 ... 推介
Wii spot
Wii fit
cooking mama
大亂鬥
macro k-car

仲有遲 d 會出隻 gundam 扭旦 game
wii 黎講 ... nintendo 出乜買乜就得 ... 推介
Wii spot
Wii fit
cooking mama
大亂鬥
macro k-car
...
Vince 發表於 19-4-2010 01:02 PM

gundam同機戰都唔考慮lu~~~因為唔係我自己玩~~~:DD
唔怪得星期六,我Upload Forza  Video,你都唔Add我啦

原來被人迫去做運動
唔怪得星期六,我Upload Forza  Video,你都唔Add我啦

原來被人迫去做運動
williamhychan 發表於 19-4-2010 05:17 PM

有add左一次~~~不過見您冇reply~~~跟住自己玩左陣~~就要set好部wii同老婆大人玩wii sport~~~星期日又黎wii fit~~~冇命 :die:
我家陣玩緊Wii spot (最新個隻)
主要玩劍擊
爽~~~直情當自己你"絕地"戰士
由其係生存戰
有葉問feel "我要打10個"(後面何止10個黎緊咋~~)
仲有拳擊都爽爽的
我家陣玩緊Wii spot (最新個隻)
主要玩劍擊
爽~~~直情當自己你"絕地"戰士
由其係生存戰
有葉問feel "我 ...
白狼 發表於 28-4-2010 11:38 AM

wii spot有玩~~~不過好似唔夠wii fit咁正~~~手腳一齊用~~~:DD