Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] Update!【右肩 "條條Fing" X( 】Repaired by Daniel & Co + Bandai

我尋日一俾錢後即開,可能小弟要求不大高,所以check左半分鐘知道齊件無斷手斷腳就收盒走人,返到屋企正式拆盒meet膠紙拿上手玩,老實講,QC特別係面相係有少少上色問題,但絕不嚴重,千零蚊有咁既質素我絕無投訴!整體以合金做底,有如此可動,屈關節擺任何po都無問題,關節頗緊(我鐘意),無條條fing,笨大今次在整體設計上都算交左功課,期待今年年尾會出下隻(熱門1:unicon;2:strike ; 3:age(千祇唔好出呢隻))中!
MB Freedom! Quick Snap!【附贈Sad 圖全面睇.....】驚艷不再, QC下跌

I am not sad abt my luck and my  ...
Gundam@EFSF 發表於 23-3-2012 08:31 PM

好sad喎:(
我相信, 排隊到100年後, Age 都無咩機會出!!

我尋日一俾錢後即開,可能小弟要求不大高,所以check左半分鐘知道齊件無斷手斷腳就收盒走人,返到屋企正式拆 ...
mcdulldull2 發表於 24-3-2012 11:32 AM

好彩老細肯開俾我換,我要開多一盒塊面至冇花
我相信, 排隊到100年後, Age 都無咩機會出!!
馬仔 發表於 24-3-2012 11:41 AM

承閣下貴言啦,我都好唔想出呢隻,不過客觀睇笨大d產品傾向,AGE係好大機會成為下一隻,套劇仲播緊,宣傳一齊造嘛!MEGA SIZE模型都出左兩盒喇,你話死未?
承閣下貴言啦,我都好唔想出呢隻,不過客觀睇笨大d產品傾向,AGE係好大機會成為下一隻,套劇仲播緊,宣傳 ...
mcdulldull2 發表於 24-3-2012 12:06 PM

如果AGE 2 都還好,AGE1 就麻麻地期待
如果AGE 2 都還好,AGE1 就麻麻地期待
LemonTea 發表於 24-3-2012 12:10 PM

我其實最想出百式,金屬骨架加上金屬金色,唔駛叫METAL BUILD, 直頭叫FULL METAL!
雖然套劇做緊, 但係BANDAI唔會想又做多一次傻仔下麻.:34:

承閣下貴言啦,我都好唔想出呢隻,不過客觀睇笨大d產品傾向,AGE係好大機會成為下一隻,套劇仲播緊,宣傳 ...
mcdulldull2 發表於 24-3-2012 12:06 PM
上色比OO差很多,如果QC有OO的水準就好啦
真係so sad:die::cool:
德哥攞左貨未?今次又洗唔洗入三隻先?
聶風 發表於 24-3-2012 11:04 AM

5分鐘前入手!冇表面剝落。但面部右側水口極明顯!

評語同Cyblaster一樣!慎入!
上色比OO差很多,如果QC有OO的水準就好啦
iamsamuel28 發表於 24-3-2012 12:43 PM

抱歉!00 都差!自由是更差罷了!
頭像被屏蔽
千幾蚊有甘既瑕疵幾大獲啵-,-
咁睇似乎上色QC 方面都係 GFFMC 好D WOR, GFFMC 入面QC 最好係重高達