Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] Update!【右肩 "條條Fing" X( 】Repaired by Daniel & Co + Bandai

好彩老細肯開俾我換,我要開多一盒塊面至冇花
過千元的玩具,質量差成咁?
EFSF大!!信我玩高達成品玩robot魂會穩定好多!!:he:
回復 4# redfish
近年都好難搵到D玩具冇SAD貨:44:
只係少SAD同好SAD的分別:49:
我岩岩打開了,只能說好失望∼今晚影完再出報告
我岩岩打開了,只能說好失望∼今晚影完再出報告
Usteakum 發表於 23-3-2012 21:52

not so sad, quite sad, sad, sadder, or the saddest?
多謝各位大大既報告
等聽日攞時唯有睇清楚d
今晚開盒睇過至知有冇sad:69:
多謝各位大大既報告
等聽日攞時唯有睇清楚d
kinwai888 發表於 23-3-2012 22:00

can choose & exchange!?:@
緊正

不過成千銀就貴左d
剛開了盒,雖然唔太Sad (腳甲同腰槍位有dd 脫色),但對比00,freedom 用料確實差d, 尤其一拎上手,發覺肩甲輕飄飄,唔夠實jan。但整體還算可以 (當然,00 trans-am 還是最驚艷)
請問當時係咪話有特典...究竟係咩?我吾覺有...
比左千幾蚊, 仲要玩抽獎? ...
我果隻右手鬆,左肩有幾撻銀油......仲有好多小瘕疵,不過玩“玩具”咁多年從來冇見過完美,
我多數阿Q精神“睇唔到(就算睇到都)當冇事”,大家都玩得開心D:75:
我果隻右手鬆,左肩有幾撻銀油......仲有好多小瘕疵,不過玩“玩具”咁多年從來冇見過完美,
我多數阿Q精神 ...
adidas 發表於 23-3-2012 23:04

我果隻右手鬆x2.................................................