Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] Update!【右肩 "條條Fing" X( 】Repaired by Daniel & Co + Bandai

我個隻都未開...希望唔好咁SAD啦...:55:
頭像被屏蔽
慶幸自已無入坑...但深表同情...:42:
bad QC, SAD in deed.

今曰都提左貨。。。可能我比較好彩,QC 冇乜問題,面相亦靚仔,不過老實講同七劍比確實QC方面係有下降,可能因為七劍可以稱得上係完美之作。。造型方面如果同七劍放埋一齊比較,感覺今freedom機械感無咁好。。因為太修身。但總括黎講仍然係一件出色既高階成品。。滿意。。。
仍在把玩中。。。。
頭像被屏蔽
so sad!! 我都中左隻東宮娘娘呀 !!!:70:
小弟個隻又幾OK BOR, 我覺得七劍係高達近年少有嘅好設計!就算自由QC點好都唔夠七劍有機械感, 我就覺得自由幾好, 係平衡差d, 有對翼好難企得好
I hope my QC is ok, haven't received yet :(
請問當時係咪話有特典...究竟係咩?我吾覺有...
takeshi 發表於 23-3-2012 10:20 PM

大大記錯了, BANDAI沒有宣佈過MB Freedom有任何特典
我記得七劍QC都好一般,有很多地方都有花和掉油,德哥好似入左幾隻,才找到隻合心意。
聶風 發表於 24-3-2012 12:36 AM

三隻!係三隻!!!:72:
三隻!係三隻!!!
Douglas.M.Saint 發表於 24-3-2012 10:42 AM

3隻~~~果然好執著~~~~~:x
can choose & exchange!?
Gundam@EFSF 發表於 23-3-2012 10:04 PM

:36:當場開盒...........就得...........
三隻!係三隻!!!
Douglas.M.Saint 發表於 24-3-2012 10:42 AM

入咁多......... 你呀...............:(.........唔怪得冇貨..........:cool:
頭像被屏蔽