Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

有好多散裝,二手車賣,價錢相宜
巴武藏 發表於 23-3-2012 11:09 PM

常總一定要向日本橋賣身!:34:
有好多散裝,二手車賣,價錢相宜
巴武藏 發表於 23-3-2012 11:09 PM

你想我死呀?家變都似!:blame:
你影detail d得唔得呀?我等你咁耐,你仲show埋d舊相!
常威 發表於 24-3-2012 12:17 AM

:( 好啦, 加二幅新作先, 還有一些新大樓正在趕工...
:35: 除了有時可以去日本外, 小弟的N-scale模型是主要在以下途徑入手:

1) 日本綱站 Hobby Search : 1999.co.jp/eng

2) 油麻地火車模型專賣店
除了有時可以去日本外, 小弟的N-scale模型是主要在以下途徑入手:

1) 日本綱站 Hobby Search : 1 ...
Herpa500 發表於 24-3-2012 09:44 AM

油麻地係咪廟街利廣呀?
好啦, 加二幅新作先, 還有一些新大樓正在趕工...
Herpa500 發表於 24-3-2012 09:28 AM

Holy⋯你係咪未食早餐呀?咁顛既?:shiny:
好啦, 加二幅新作先, 還有一些新大樓正在趕工...
Herpa500 發表於 24-3-2012 09:28 AM

師兄屋企簡直係我dream house:help:
油麻地係咪廟街利廣呀?
常威 發表於 24-3-2012 09:50 AM

:) 是的, 因小弟都喜愛德國鐵道模型, 還有小弟正在興建一個HO Scale Car System (有D似Tomytec嘅自走式巴士, 你可以係youtube search: Faller Car System)情景, 遲D完成post D 相.
是的, 因小弟都喜愛德國鐵道模型, 還有小弟正在興建一個HO Scale Car System (有D似Tomytec嘅自 ...
Herpa500 發表於 24-3-2012 10:03 AM

仲要係ho scale:@…………:unhappy:

:43: 再加幅鳥瞰相

再加一幅鳥瞰相
Herpa500 發表於 24-3-2012 10:05 AM

師兄夠啦:help:∼∼∼∼∼∼∼∼∼
再加一幅鳥瞰相
Herpa500 發表於 24-3-2012 10:05 AM

師兄一睇就知係單身貴族!巧羨慕呀!:handshake:
是的, 因小弟都喜愛德國鐵道模型, 還有小弟正在興建一個HO Scale Car System (有D似Tomytec嘅自 ...
Herpa500 發表於 24-3-2012 10:03 AM

玩到咁盡?:Q會唔會用埋電腦monitor個道路網呀?:@

http://www.youtube.com/watch?v=gLG2K1gYB9A
師兄一睇就知係單身貴族!巧羨慕呀!
常威 發表於 24-3-2012 10:16 AM

:( , 其實小弟係已婚還有一小朋友, 小朋友已經俾我教佢玩緊Thomas, kekeke
, 其實小弟係已婚還有一小朋友, 小朋友已經俾我教佢玩緊Thomas, kekeke
Herpa500 發表於 24-3-2012 10:28 AM

嘩~~~~~~仲神奇!:Q

你有一個幸福的家!:$