Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

溫下書先
Warmblood 發表於 23-3-2012 03:41 PM

好正呀:$ 不過好少地方有得買同價錢都唔平:oh:
收工嘞.............番歸加燈:43:
好正呀,我都想有個自己既modern city仔
timothy276217 發表於 23-3-2012 05:25 PM

放響櫃頂,就係咁簡單!:38:

放工去ikea買櫃先啦!白色350有找!:65:
我黎啦~~~~~~~~~~~

昨日Tomytec自動走行巴士(Moving Bus System)一入!雖然冇套裝要自組,不過都好 ...
常威 發表於 23-3-2012 05:01 PM

哩個design真係一流:71:
好正呀 不過好少地方有得買同價錢都唔平
timothy276217 發表於 23-3-2012 05:28 PM

平有平玩!如果唔搞城市搞鄉村,平一半有多!:74:
放響櫃頂,就係咁簡單!

放工去ikea買櫃先啦!白色350有找!
常威 發表於 23-3-2012 05:28 PM

:)白色 280 ...........280X800 X 1060高

哩個design真係一流
timothy276217 發表於 23-3-2012 05:29 PM

你都話一流呀呢!:he:
白色 280 ...........280X800 X 1060高

Warmblood 發表於 23-3-2012 05:30 PM

:Q嘩~~~~~~~~~~個櫃咁平?真係唔買都黎睇下囉!:p
巴兄,你真好好強大呀...........d收藏!有冇行車紀錄呀?:handshake:
夜晚我好有心機重新執過d大廈!最主要係將好貴又好難再買到既KATO大廈收起,放番d cheap cheap tomytec大廈 ...
常威 發表於 23-3-2012 05:10 PM

都唔知幾時先有機會買到哩d正kato大廈,mk有好似唔見有,又唔想去到ssp:80:
平有平玩!如果唔搞城市搞鄉村,平一半有多!
常威 發表於 23-3-2012 05:30 PM

係架,所以小弟依家得閒都會入幾間昭和屋仔玩下:43:
都唔知幾時先有機會買到哩d正kato大廈,mk有好似唔見有,又唔想去到ssp
timothy276217 發表於 23-3-2012 05:33 PM

灣仔囉!:43:
其實你呢個layout都幾靚吖!:71:
大家如果有時間,睇下tomix呢3套片先啦!可能會有小小領悟(中招)架!我就係其中一人!:65:

LET'S ENJOY TOMIX
vol.1
http://v.youku.com/v_show/id_XMTcyMTEwMzgw.html

vol.2
http://v.youku.com/v_show/id_XMTcyMDQ1MTY4.html

vol.3
http://v.youku.com/v_show/id_XMTcxOTA2MzI0.html
雖然無N SCALE,但點都要支持一個:71:

你地玩得開心D