Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

Panzer 發表於 23-3-2012 05:14 PM

:78:唉~~~~~~~~~
係呀~~~~~吹咩~~~~~~~
常威 發表於 23-3-2012 05:15 PM

:78:係您迫我揾bobo咋
小弟因為家中淺窄,只能將現有既n-scale放響家中唯一能display既ikea billy櫃上!因櫃闊有限,所以只能以28mm闊為基礎!

以下圖片供有意投身n-scale既朋友作參考!:65:
小弟因為家中淺窄,只能將現有既n-scale放響家中唯一能display既ikea billy櫃上!因櫃闊有限,所以只能以28 ...
常威 發表於 23-3-2012 05:18 PM

:67:點先可以行埋電車呢...........促促.......促促.......
您仲提.........個晚有條友幾down......down到3條友成廿幾碌blue girl
Warmblood 發表於 23-3-2012 05:14 PM

其實呢set野真係好抵!起碼佢架巴士fit位慳時間又靚!:71:

係我遲上岸又心急jer~~~~~:35:
其實呢set野真係好抵!起碼佢架巴士fit位慳時間又靚!

係我遲上岸又心急jer~~~~~
常威 發表於 23-3-2012 05:19 PM

:56:我夠屎寬 vic仔 set unitram set 啦
點先可以行埋電車呢...........促促.......促促.......
Warmblood 發表於 23-3-2012 05:19 PM

我已經諗左啦!:36:

巴士外環線再加長,火車就響環內單軌直行!fit到不能再fit!:$
我夠屎寬 vic仔 set unitram set 啦
Warmblood 發表於 23-3-2012 05:20 PM

我都係!鬼叫冇地方咩!你屋企九千幾呎就冇問題啦!:unhappy:
我已經諗左啦!

巴士外環線再加長,火車就響環內單軌直行!fit到示能再fit!
常威 發表於 23-3-2012 05:21 PM

:handshake:梗係玩兩層啦...........
梗係玩兩層啦...........
Warmblood 發表於 23-3-2012 05:22 PM

巴士定火車呀?:handshake:
我都係!鬼叫冇地方咩!你屋企九千幾呎就冇問題啦!
常威 發表於 23-3-2012 05:22 PM

:unhappy:係得vic仔又有錢...又有位....個人都算靚仔...........

小弟因為家中淺窄,只能將現有既n-scale放響家中唯一能display既ikea billy櫃上!因櫃闊有限,所以只能以28 ...
常威 發表於 23-3-2012 05:18 PM

好正呀,我都想有個自己既modern city仔:D
巴士定火車呀?
常威 發表於 23-3-2012 05:23 PM

火車:$新衫河
係得vic仔又有錢...又有位....個人都算靚仔...........
Warmblood 發表於 23-3-2012 05:25 PM

最慘佢飲野咬飲筒、著紫色波波衫、24吋腰、行路扭扭下!唉....0徙哂!:42:
好正呀,我都想有個自己既modern city仔
timothy276217 發表於 23-3-2012 05:25 PM

:64:280mm x 750/800 mm 夠位玩啦