Toysdaily 玩具日報

查看: 6143|回復: 29

[玩具報告] 29年前被刪除的, 今天終於得以重現...

講梗嘅, 就梗係SW Vintage wave 1.5啦!! 入手成功!!

(憤青mode):
上set開始(Darth Maul), SW vintage開始被大部份無良商家大幅炒高價錢!!
見過散買luke, 竟去到一魚八草!! :* 令小弟依位加入SW系列快將半年嘅新手非常火滾!!
網上一set五款, 亦索價七魚五草!! 根本不可理喻!!
幸而小弟較雜食, 加上唔想將來想要嘅時候搵唔番, 所以set入!!
正價再九折, 再免費送多隻exclusive figure (白盒)!!
小弟原則, 炒價不入!! 除非後追珍貴野!!
夜啲拆盒!! 先睇睇一隻唔會拆嘅exclusive!!
Boba Fett (Prototype Armor) (Vintage)

係外國, 係mail giveaway版, 即儲夠印花, 就寄俾你!

此造型首次出係3.75"系列!

係香港, 係動漫展限量版, 於2011年動漫展Hasbro攤位購買SW至指定金額, 就免費送俾你!

唔捨得拆!!

至於今次免費入手, 並唔係單純買依set就送, 而係於該舖成為會員再買夠八隻SW Vintage, 就免費送俾你! 而小弟之前係個度入左四隻vintage, 加埋今set五隻, 夠數換一隻!!

Boba Fett, 初期被打算用作"Super trooper", 後被改為"Bounty Hunter"! 而此白色造型係初期做Screen test嘅時候用嘅concept armor, 由EP5嘅assistant film editor着黎present俾George Lucas及其他crews!

遲啲再post個5隻!
敬請期待!!:64:
邊度入手架....................:77:
邊度入手架....................
玩具Kenny 發表於 21-3-2012 08:38 PM

set 入正價再九折, 相信係HB~ :36:
恭喜:77:

請問仲有無貨呢?
請問9折後,需唔需要一隻大牛?
回復 2# 玩具Kenny
回復 3# goldwater
冇錯冇錯!! :73:
回復 5# 韋小寶
set應該有!
如一牛=$1000, 唔洗!!
四魚五草有找!!
回復  韋小寶
set應該有!
如一牛=$1000, 唔洗!!
四魚五草有找!!
herculesanakin 發表於 21-3-2012 10:36 PM

四魚五草???抵喎!
回復 8# 韋小寶
5隻好難炒到一牛...= =
差唔多啦, 一隻正價一魚有找, 九折就平一草!
隻boba fett係因為買夠8隻vintage先有!!
恭喜ching入到心到好:)
我之前都入左隻Boba Fett (Prototype Armor) (Vintage),
但無ching咁幸運可以no $便取得走,實在令小弟很羨慕啊!!!!!
世間竟有如此好事,為何遇不到呢:no:
不過此物雖然與普通版的Boba Fett 關節,裝備等一樣,
但白色也實在惹人憐愛啊:love:
星戰迷必入:66:
回復 9# herculesanakin

I mean大牛=$500

原來要買夠8隻先送:30:
回復 11# 韋小寶
sorry! 小弟誤會了!!
8隻, 中依set都佔左4隻!! (之前入左4隻其他wave!)
Set入有數為,正!!!
回復 10# 大ken
白色真係非常特別! 更加令小弟唔捨得拆! 怕變黃!!
回復 13# 無明:
set入就避炒家!!:!
玩落隻a-wing pilot都ok!
下wave更加一定set入!!
有CW Anakin, Ball-joint hips Darth Vader, 雪地Luke, Old Republic sith lord Darth Malgus, 食一隻帝國兵仔easy job la!!