Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 最UPDATE!3A展(RE VENTURE) 獨家限定產品 3AA會員預售套裝內容!!!

Yes. I agree this decision is no good to 3AA members !!!

Toy is for fun, I only like to get the T ...
RRAAYY 發表於 29-3-2012 01:19 AM

Ankor 165 + Tq 90 + mongro 55=305
set b 3AA = 340
that means the rest .... Book .. Tee .. Cost =35 ( 非優惠而是額外付費)
Then what is the benefit to 3AA member?
Any brother got the idea:?
不如去排隊買,應該唔會有ht咁多人掛...........
頭像被屏蔽
總之要食好多垃圾
eeleel 發表於 29-3-2012 01:42 AM

It's not all rubbish for set A, I'm sure the Square set can be sold in ebay with good profit, probably I will keep TK and Lady Sham.  I hope there will be something special on the color way of this Nabler since I have already owned 2 Nablers !

Nabler
Square MK2 10P
Lady Sham
Tee
FI 4
Set A Set ASet A Set ASet A Set ASet A Set ASet A Set ASet A Set A!!!!!:43:

其實哪些不是垃圾,作為3A fans會不只收藏佢的玩具,也會收藏Ash的畫集及其他product如服飾!我記得上次HK 及北京Event,外國Fans更會穿著3A Tee來支持Event!

Ashley Wood係一位好出名及出色的畫家,所以他的FI 畫集我都會收藏!

至於係Bambalandstore出售中Bertie Mark III (Sand Devil),係不係垃圾機械人!我就尊重你的個人意見!我阿媽見到我D公仔 (不論HT 或 3A)都會話爛鬼公仔!所以尊重你和她的意見,但我就因喜歡它而入了!

上次HK Event,我不知有會場玩具賣,放工先去,雖然買不到玩具,但都看得好開心!
每人只限買一隻, TK都話4款只係衫唔同, YP連個樣都唔同ga lor, 點可能唔食炒價齊一套, 重要會員pre-order左去到會場都唔比再買?! 堅定流呀........:30:
其實哪些不是垃圾,作為3A fans會不只收藏佢的玩具,也會收藏Ash的畫集及其他product如服飾!我記得上次HK  ...
terce 發表於 29-3-2012 09:12 AM

:71::71::71:
老實講~~雖然我都唔覺Tee同畫集係垃圾~~不過咁樣一set要人地硬食有d過份~~畫集一set賣都仲ok~~!!Tee就應該好似演唱會咁,去睇個展鐘意就買件留念,唔鐘意就睇下算~~!!仲要如果買set c要人地硬食2份Tee同畫集,就算唔同都未必個個啱洗啦~!!我覺得至少要人地硬食一set,買完set a /set b 都仲可以單購1-2件產品~~
個人覺得如果覺得貴和要硬就唔好買 set 單買就好了
我都覺得畫集同tee本身係好嘢黎既,2set個價錢計埋其實都唔係貴,不過咁樣set埋黎賣,條氣就真係唔多順.始終一set嘢入面我又唔係樣樣啱.
老實講~~雖然我都唔覺Tee同畫集係垃圾~~不過咁樣一set要人地硬食有d過份~~畫集一set賣都仲ok~~!!Tee就應該好 ...
chiman0123 發表於 29-3-2012 10:16 AM

其實我們試試想,上次HK Event,3A members都未必買到限定的玩具,而外國的Fans可能長途乘飛機來到都中空寶!我知道今次台灣有一些Fans未能抽空出席,而望門輕嘆!我個人意見,已經比上次Event的安排好!我們香港Fans都算較好了!我還記得上次北京聚會,因工作不能出席而Missing了北京TK,一直耿耿於懷!:79:

當然物品的分配是否公平或合理,我就不評論!因為我兩set都喜歡!而且今次更好有一個combo set!還記得上次SDCC展後放售,逐件賣,難度之高....買完Red TK 4 pack, 買菜刀DC,買WWRP NW Heavy Bramble,最後miss了AP Popbot! 所以每一個決定都會令某部份人開心或不開心!我們可以給3A意見,但同時亦應尊重此乃3A 公司的政策!

大家不妨向3A反映,我相信下次3A一定會做得更好的!
平常心看待囉,到時有mood就買,無mood就算吧!反正現在抱著現場看3位大師的創作就好了!:!
其實我們試試想,上次HK Event,3A members都未必買到限定的玩具,而外國的Fans可能長途乘飛機來到都中 ...
terce 發表於 29-3-2012 10:38 AM

只覺得這次安排3AA member 優惠只是不用排隊!
沒有價格上折扣,也沒有member exclusive 是有點失望,
反正不會為排隊而請假,也會訂套B 吧:78:
頭像被屏蔽