Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 最UPDATE!3A展(RE VENTURE) 獨家限定產品 3AA會員預售套裝內容!!!

FI 4同raw FI係咩黎架?
What is the look of Lady Shan... 1st time issue!  Probably only set A ..........:63: Too expensive
FI 4同raw FI係咩黎架?
rudesbarry 發表於 28-3-2012 05:05 PM

Ash的畫集拂 It Vol 4 and Raw 拂 It!
會員冇得訂單隻figure,只可訂一SET -- SET A / SET B / SET C
SET C = SET A + SET B

每SET 內容有 ...
yioy1482 發表於 28-3-2012 04:34 PM

thanks ching

成set 訂 ??
即係4款都有齊?:35:
:59:
800元美金:ice:我唔要畫集同T-shirt~可唔可以平2舊:sad:
Wo....一係要仔, 一係要女:78:
回復 78# terce

哦~~~原來係呢樣,唔該哂.
thanks ching

成set 訂 ??
即係4款都有齊?
E神 發表於 28-3-2012 05:18 PM

no no no.
就算買SET C,都只係得一隻TK + 一隻 TQ,又點會齊款呢?
o no, 我唔想要 tq 呀:52:

迫住要買set c,本來已經多左啲唔想買既嘢係度,點知依家無啦啦仲要買多2件tee同2本書,我覺得我比3a強姦左.
迫住要買set c,本來已經多左啲嘢唔想買,點知依家無啦啦仲要買多2件tee同2本書,我覺得我比3a強姦 ...
rudesbarry 發表於 28-3-2012 05:31 PM

大大冷靜D…3A最多係屈機o者,未去到強姦咁嚴重…
講番我自己,我想買TK同黑猩猩,但係而家分開SET賣,我都好無奈…
不過始終展銷會呢D活動都係有吸金成份,惟有量力而入啦。
Set A 既嘢啱我多 d, Set B 只係得 TQ 想要.......但係平均每 set discount 咗都要三魚幾美幣,
真係要諗清楚先, 因為重要留 d 子彈俾其他品牌
:ice:睇完佢地嘅分配,好大機會放棄唔入
今個月超大鑊.....要set A. 又有 Real steel Ambush; 又有 supreme NOM, 再加上可能後入AK retailer version .........:31:...
:59:
頭像被屏蔽