Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 最UPDATE!3A展(RE VENTURE) 獨家限定產品 3AA會員預售套裝內容!!!

都係無講3A 展個地址:80:
套裝A及套裝B,可能係TKx4,YQx2
套裝C,即係套裝A+套裝B,咁即係一次過入6隻
edmund 發表於 20-3-2012 03:57 PM

如果係咁分就好喇…因為我對TQ冇興趣o架…
至怕佢每set都係TK溝TQ乍…
回復 15# edmund

我都覺得係,不過我估TKx4 會係1:12, TQx2 就係1:6.:45:
好想去呀~~~~~~:63:
但係做了會員有折呀。。
回復 14# yioy1482

aiya....!!! 無啦.. 我唔係會員....
唔知係乜:?
................
都係無講3A 展個地址
ilovetoys 發表於 20-3-2012 04:05 PM

I remember somebody in here posted the address before... It's in Kung tong ar.
I remember somebody in here posted the address before... It's in Kung tong ar.
yioy1482 發表於 20-3-2012 07:21 PM

無錯呀~~ 我淨係知官塘囉
套裝A及套裝B,可能係TKx4,YQx2
套裝C,即係套裝A+套裝B,咁即係一次過入6隻
edmund 發表於 20-3-2012 03:57 PM

呢個係我嘅目標:$
相信亦係所有3AA會員嘅目標:58:
如果係咁分就好喇…因為我對TQ冇興趣o架…
至怕佢每set都係TK溝TQ乍…
yioy1482 發表於 20-3-2012 04:10 PM

入多set TQ 可以一玩一收藏嘛, 如果大大無興趣入手, 不如割愛俾......:77:
都係無講3A 展個地址
ilovetoys 發表於 20-3-2012 04:05 PM

如果3A總部就係維修果度, 我暫時可以透露吓, 係觀塘某工廠大廈嘅3樓A室(唔知會否犯版規, 所以唔方便透露, 師兄若想知, 小弟可PM你):65:
HAHA~~大家唔好剩係 FOCUS 哂係 TK, TQ 度先得架~~

計我話呢,
SET A 會係 1 隻 TK + TQ 2 PACK + TK MASK
SET B 會係 黑猩猩 + WWRP HAROLD + KID SARGE SQUARE + WWR 漫畫(好似有講過會有)
SET C 就係 A + B + TQ腳, 畫集等 (但都未必一定係 4 TK, 因為 今次 TK 係盲盒)

咁既機會唔係大 D 咩?

印象中Harold係大貨,唔係exclusive...
反而應該有隻女人腳〈severed foot〉係會場獨家⋯
好似仲有隻1�12 War Zomb,之前 show 出黎時,用Kid sarge 黎做 size reference.
仲有1:1 Kitty tim ar....

今次破產了⋯⋯
I only want WWR & TK ..........    pls..... only 1/6  :$