Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 戦闘妖精雪風 Alter 1/100 FFR-41MR & FRX-99 (new pic @ p.8)

有現貨, 買左:34:
一樓有現貨,12魚找雞......電話5%電最後報告
:angry:仲未有CALL:53:

睇左現貨,俾想像中細同輕,上色不見凸出好膠,加3魚買隻大帝好過。不值12魚,最多8魚如果有愛的話。旺角哩兩曰陸續開始有貨,想買既師兄可以睇清楚現貨先。:58:
鐘未見到買左兩部FRX-99  同部雪風架師兄,  將3部機一齊放出黎display喎 :66:
好有興趣
有無多 D 相黎毒下我呀?
有同事聽日返日本, 諗緊好唔好叫佢幫手買隻:no:
終於都入手了~
其實雖然細隻但每個部分都做得很好和精細
貴d都值得
鐘未見到買左兩部FRX-99  同部雪風架師兄,  將3部機一齊放出黎display喎 :66:
j-man 發表於 22-2-2013 09:27 AM

重現劇情好似係三部hammerhead...
回復 233# Viper

但佢只有 "01" "02" 架hammerhead 水貼?
回復 234# j-man

我記錯左?{:1_215:}
我想問呢隻係咪重出的?
搵日本網時見好似 2012年出過咁?
我想問呢隻係咪重出的?
搵日本網時見好似 2012年出過咁?
yousei 發表於 25-2-2013 02:17 PM

呢隻原定係2012年9月出貨,
不過最後到今個月先出貨, 足足拖左半年:42:
呢隻原定係2012年9月出貨,
不過最後到今個月先出貨, 足足拖左半年
j-man 發表於 25-2-2013 02:54 PM

原來係咁~
唔該晒師兄

今日睇過實物, 比想像中細好多... 而家諗緊入唔入好 :no:
原來係咁~
唔該晒師兄

今日睇過實物, 比想像中細好多... 而家諗緊入唔入好
yousei 發表於 25-2-2013 09:31 PM

只可以講, E D經典野, 出完就冇, 基本上冇可能再版, 所以E家唔入就等炒:67:

你有睇動畫? 其實冇睇過都好, 單計機戰黎講, 雪風都係我見過最型架戰機,

加上Alter架QC, 同一堆誠意滿滿架配件武裝,

就算比 零認識 架朋友見到, 都會換黎羨慕架目光!!!

好, 講左禁耐, 毒到你未    ............:he:
知唔知邊度重有現貨?