Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 戦闘妖精雪風 Alter 1/100 FFR-41MR & FRX-99 (new pic @ p.8)

回復 109# mkyfk

買:75:
之前個隻訂個時77x………跟住無耐都升上兩千。。。我就有理無理開黎擺。

今次呢隻每款兩隻…費事煩
回復 121# ygat2005
買你個頭:*,比你毒左我去買lego,重買?:angry:
回復 123# mkyfk

but you really like 雪風:75:
could i still find these in reasonable price now?
回復 124# ygat2005

yes, I really like 雪風, so I  pre-order two FR-44 and one ghost :$
I am not sure, but I think no pre-order now
又延到12月了••••••••••
:26:
昨日上過去睇仲係十一月.....又轉
http://www.alter-web.jp/mecha/12/09_1/index.html
想問問如果到時派貨...沒訂到的可以在那裡買到> <
回復 127# Viper

他老味呀!:*:53:.......又改12月.......:blame::die::ice:
回復 129# mkyfk

唔好燥唔好燥:52: , 會黎O既始終都會黎~ "命裏有時~終需有~":!
回復 130# Viper

只怕不再遇上.....oh...oh...woo..wow....woo...wow:76::34:
回復 131# mkyfk

仍要我等他鄉某天再會你~~~~:$
回復 132# Viper

等你等到我心痛......:58:

真係火都黎:*  9月到12月 , 足足延4個月 :angry:

總之到貨唔好有一堆問題啦:what:

Alter D產品, 一直都係咁延法? 定今次係個別例子?

回復 128# gravegrave

到貨第一兩個星期周圍都有機會有, 但大家都係訂, 現貨唔會多, 而且準備食炒價~:he:
另外我諗唔洗等, 只會越炒越高, 有心買早落手比較好:!